Onze favoriete Nederlandse ambassadeur van Hunkemöller

De knappe Lola Hesseling is een meid met een druk leven. Zo maakt ze niet alleen content voor haar sociale media-accounts, maar is ze ook een ambassadeur van Hunkemöller. Hoewel ze misschien een stuk minder bekend is als Doutzen Kroes, verdient ze, net zoals Lotte van Leeuwen, zeker haar plekje. De aantrekkelijke dame heeft namelijk een prachtig figuur om alle setjes te showen en wij vinden het geen probleem dat ze dit graag doet.

 

In haar vrije tijd gaat Lola graag op vakantie. Op het ene moment poseert ze op het strand in Curaçao, op het andere moment showt ze haar looks naast het zwembad in Fuerteventura of zit ze lekker een lekker kopje koffie te drinken op een terras in Parijs. Lola is dus een echte globetrotter. Bij dit soort foto’s kun je wel zeggen dat haar achtergronden dan bijna net zo mooi zijn als zij zelf. Gelukkig plaatst ze niet alleen foto’s van haar reizen, maar deelt ze ook haar vakantie vlogs en andere avonturen op YouTube.

Lola Hesseling is een prachtig model van eigen bodem

Lola ziet er niet alleen waanzinnig uit in haar strakke jurkjes, maar ook in lingerie en bikini’s. Eigenlijk staat alles haar gewoon goed. Het is daarom ook geen verrassing dat ze 33.800 volgers heeft op Instagram en 31.100 op TikTok. Ondanks haar vele volgers is dit nog maar het begin van de carrière van deze adembenemende jonge vrouw.

Ze steelt op onze Instagram-feed vaak de show met een zwoele blik en een nieuw setje lingerie. We krijgen het er warm van. Volgens ons behoort ze daarom nu bij de mooiste Hunkemöller ambassadeurs van Nederland. Omdat jullie nu natuurlijk niet meer kunnen wachten, hebben wij besloten nog wat van onze favoriete erbij te zetten om jullie te overtuigen van de schoonheid van deze prachtige dame.