Nederlandse Hunkemöller-ambassadeurs

Wij maken ons er soms schuldig aan: scrollen door Instagram en onszelf verliezen in de foto’s van een aantal prachtige dames. De onderstaande Nederlandse Hunkemöller-ambassadeurs trekken vaak onze aandacht en we stellen ze graag aan je voor. Dus lees snel verder.

Milou Tamara Roes

Dat je Milou Tamara Roes nog niet kent is niet zo gek, want zij is namelijk nog vol op bezig met ontwikkelen en komt dan ook steeds meer in de spotlights te staan. Zo is zij de mensen achter de FHM500 zeker niet ontgaan. Milou Tamara Roes werd namelijk gekozen als één van de kandidaten voor het Buurmeisje van het jaar 2022; een verkiezing waarin volgers op verschillende leuke meiden konden stemmen. Helaas ging zij er niet met de winst vandoor, maar voor ons blijft zij een winnares. Naast haar nominatie kan je Milou Tamara ook kennen als een ambassadeur van Hunkemöller. Waarbij zij regelmatig straalt in de prachtige lingerie en swimwear op haar Instagram. Hier blijft het echter niet bij, Milou Tamara is namelijk ook echt een business woman. In het dagelijks leven is zij internationaal dj en heeft afgelopen zomer dan ook als dj op Mallorca gewerkt!

Lotte van Leeuwen

Lotte van Leeuwen kennen we natuurlijk van haar deelname aan Love Island en daar kwamen wij er al achter dat Lotte enorm fit is en op haar Instagram plaatst zij ook regelmatig plaatjes dat zij aan het sporten is. Zo heeft Lotte de afgelopen tijd meegedaan met de halve marathon van Rotterdam en de Dam tot Damloop. Netjes! Maar sporten is niet de enige passie van Lotte. Zo is zij namelijk ook een ambassadeur van Hunkemöller en laat dit dan ook graag op Instagram zien. Van bikini foto’s tot foto’s in lingerie. Lotte is prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte van Leeuwen 🤍 (@lottleeuw)

Donna Ubags

Dat je nog nooit van Donna Ubags hebt gehoord is meer dan logisch, want deze prachtige dame is nog jong en nog volop aan het studeren. Donna studeert namelijk Journalistiek in Tilburg en heeft hiervoor ook op de fotovakschool gezeten. Daarnaast is ze al goed bezig in de modellenwereld. Zo verdient zij haar geld met verschillende sponsordeals en is zij een van de Nederlandse Hunkemöller-ambassadeurs. Donna heeft dus ook wel de beauty en de brains!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Donna Ubags (@donnaubags)

Chelsey Emily

Chelsey Emily heeft aan ambities en talenten geen gebrek. Naast dat zij ambassadeur van Hunkemöller is, vliegt zij met haar baan als stewardess namelijk de hele wereld over. Zo staat haar Instagram dan ook vol met jaloersmakende plaatjes in verschillende landen. Fasten your seatbelts, want wij weten zeker dat jij omver wordt geblazen bij het zien van Chelsey Emily al haar mooie plaatjes op Instagram!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)