De winnares van het Buurmeisje van het jaar 2022

Nadat er honderden aanmeldingen binnenkwamen en er maar liefst zeven stemrondes volgden, kwam Demi Loo in de finaleronde dan toch bovendrijven. Ze doet dit met een vrij ruime voorsprong van meer dan 100 stemmen boven de nummer twee Gita Mollema. Wat deze oorkonde haar oplevert? Op korte termijn een fotoshoot met de fotograaf Russell Pearson terwijl ze gehuld wordt in Christine le Duc. Ook krijgt ze een notering in de FHM500. Demi Loo is overigens de eerste Limburgse winnares sinds Bibi Schouten in 2011.

Naast haar modellenwerk is Demi Loo ook werkzaam in een kapsalon. Samen met haar moeder zorgt ze ervoor dat veel Limburgse heren er weer piekfijn bijlopen. Demi Loo was erg gelukkig met haar overwinning: ‘Ik vind het superleuk dat ik heb gewonnen en ik voel me mega vereerd. Ik vind het heel tof dat ik een shoot mag doen met Russell Pearson, daar kijk ik erg naar uit. Ik heb altijd al in de FHM500 willen staan, dus dat is wel een droom die uitkomt.’

Bovendien was het een week met veel verschillende emoties voor Demi. ‘Voor mij is de winst van de FHM Buurmeisje-verkiezing extra bijzonder. Mijn opa bij wie ik ben opgegroeid thuis is deze week overleden. Hij heeft me geleerd nooit op te geven en mijn dromen achterna te gaan. Op het moment dat ik werd gebeld door de FHM-redactie, maakte mijn hart een sprongetje: ‘het had zo moeten zijn’. Mijn boodschap aan de vrouw is dat als we elkaar blijven supporten, we veel meer geluk zullen ervaren.’

PowNed ging bij haar langs

Ook bij Omroep PowNed konden ze deze primeur natuurlijk niet aan ze voorbij laten gaan. Vandaar dat FHM samen met Jeroen Holtrop (was/is ook werkzaam bij De Telegraaf) op bezoek gingen en haar de prijs overhandigden. Bekijk hieronder de beelden:

 

Demi Loo op Instagram

Na dat interview nog niet genoeg gehad van dit leuke buurmeisje? Hieronder staan wat foto’s van Demi Loo op haar Instagram: