De winnares van Buurmeisje van het jaar 2021

Na een afwezigheid van acht jaar werden de 13.000 stemmen afgelopen februari weer geteld voor deze leuke verkiezing. Na een aantal jaar te hebben overgeslagen verzochten onze vrienden van FHM dit jaar mensen hun stem uit te brengen op het leukste buurmeisje van 2021. De verkiezing staat volledig in het teken om het onbekende vrouwelijke schoon van Nederland in de schijnwerpers te zetten. Hoe je jouw buurvouw kon opgeven, kregen dames ook zelf de kans zich in te schrijven als het leukste buurmeisje van het jaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie Esra (@katieesraa)

Uit de honderden aanmeldingen werden de eerste 72 dames geselecteerd. In de tweede selectieronde konden mensen hun stem uitbrengen op social mediakanalen en kwam hier vervolgens een top 10 uit. Met een verschil van 17 stemmen wist de mooie Katie de Rooij er met de winst vandoor te gaan en mag zij zichzelf nu het buurmeisje van het jaar 2021 noemen. En wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij graag een kopje koffie met de mooie winnares zouden willen drinken.

Wie is Katie de Rooij?

Een terechte winnares, als je het ons vraagt. De 22-jarige Katie de Rooij kon haar geluk niet op en loopt dit jaar rond met de titel buurmeisje van het jaar 2021 op haar naam. Naast dat Katie zichzelf een absolute beauty mag noemen, beschikt ze ook nog eens over een goed stel brains. De winnares heeft een studie Media Design in de pocket en is op het moment druk bezig met het opzetten van een eigen bedrijfje. Daarnaast zet Katie zich in als vrijwilliger in het Erasmus MC en heeft ze met haar 5.296 duizend volgers een hard groeiend Instagram account. Besluit je Katie Esra te gaan volgen op social media? Dan zal je hier zeker geen spijt van krijgen. De bloedmooie titelhouder laat maar al te graag haar mooie glimlach op beeld zien en verblijdt haar fans met sensuele bikini foto’s op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie Esra (@katieesraa)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie Esra (@katieesraa)