Hunkemöller ambassadeur Chelsey Emily is plaatje

Dat er op de werkvloer bij Hunkemöller heel wat vrouwelijk schoon rondloopt, dat bewijst de 25-jarige blondine Chelsey Emily ons met volle overtuiging. Hoe het lingeriemerk promoot met bloedmooie vrouwen, is Chelsey Emily nog veel meer dan dat.

Naast dat ze haar boterham verdient met haar ambassadeurschap bij Hunkemöller en als model te zijn ingeschreven bij de binnen- en buitenlandse agencies Inbetweenmodels, Curvemodelmanagement en Dominiquecurve, zou je haar ook in de lucht kunnen tegenkomen.

Chelsey Emily gaat van hop naar her

Aan ambities en talenten in ieder geval geen gebrek. Deze duizendpoot kon niet kiezen en besloot haar carrière op zoveel mogelijk verschillende gebieden uit te breiden. Hoe de blondine niet onopgemerkt kan blijven spreid ze haar vleugels niet alleen op het land. Met haar baan als stewardess vliegt ze de hele wereld rond en kunnen haar fans meegenieten van al haar luxe reisjes naar talloze zonnige vakantiebestemmingen, waarvan ze de jaloersmakende kiekjes deelt op haar Instagram. Hoe wij als een blok vallen voor deze wereldreiziger, zijn wij overduidelijk niet de enige die benieuwd zijn naar wat ze in het dagelijkse leven allemaal uitspookt.

Chelsey heeft met iets meer dan negenduizend volgers op Instagram een profiel dat harder en harder groeit. De mooie Hunkemöller blondine staat nog in de bloei van haar leven en wij verwachten in de toekomst nog veel meer van haar voorbij te zien vliegen. Om jullie een beetje mee te laten genieten, hebben wij de tien leukste Instagram foto’s van Chelsey Emily voor je op een rijtje gezet.

Fasten your seatbelts, want wij kunnen je garanderen dat je ongetwijfeld omver wordt geblazen door de Hunkemöller babe Chelsey Emily.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hunkemöller Lingerie (@hunkemoller)