De voetbalcarrière van Harry Kane

Laten we het kort hebben over deze reus van een man, Harry Kane. Hij is geboren op 28 juli 1993 in Walthamstow, Verenigd Koninkrijk. De spits stroomde door vanuit de jeugdopleiding naar Tottenham Hotsput terug in 2009. Een tijd is hij uitgeleend aan andere clubs, maar nu is hij onderhand al jarenlang de sterspeler van de club uit Londen en vaste waarde in het nationale elftal. Door zijn goede prestaties is hij in het verleden onder andere vernoemd als Talent van het Jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harry Kane (@harrykane)

Het peperdure Rolex horloge van de Engelse voetbalspeler

Geld heeft de voetballer in ieder geval genoeg. De aanvoerder is namelijk gespot met een zeldzaam horloge. Het gaat om een Rolex Daytona ‘Rainbow’ 116595RBOW in 18-karaats roségoud. Een van de meest gewilde horloges op dit moment op de markt. Het uurwerk is namelijk bezet met 36 baguettegeslepen regenboogsaffieren op de bezel. Daarnaast zijn er ook 56 briljantgeslepen diamanten op de kast en 11 baguettegeslepen regeboogkleurige saffieren voor de uurmarkeringen. Het horloge werd voor het eerst uitgegeven terug in 2012. Toen was hij verkrijgbaar in 18-karaats witgoud en 18-karaats geelgoud, maar de horloges werden in die tijd niet erg gewaardeerd door de markt. De verkoopprijs is zo’n $ 135.850, maar de marktprijs is al dik $650.000. Bizar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)


Harry Kane is niet de enige met een opvallende en kleurrijk horloge. Mirka Federer, de vrouw van oud-tennisser Roger Federer heeft er namelijk een in haar collectie die niet in de catalogus staat. Dat komt omdat alleen de beste klanten en de bekendste ambassadeurs toegang krijgen tot de ‘off-catalogue’ horloges. Erg handig als je man al jaren door het merk gesponsord werd!