Maak kennis met Eva Strijers

Eva Strijers is inmiddels een bekende verschijning en stond in 2019 op plaats 332 van de FHM500. Volgens het blad is Eva echt een familiemens en woont ze momenteel in Miami. Haar grootste liefhebberij is chillen met haar vrienden en genieten van het leven. Kortom, de ideale vrouw om aan je ouders voor te stellen. Overigens hoef je geen medelijden te hebben met Bijlow, hij heeft inmiddels het geluk weer hervonden in een nieuwe vriendin, de al even mooie Dayenne Huipen.

Voordat je gaat denken dat de mooie Eva haar bekendheid te danken heeft aan haar relaties met sportmannen, weet dat ze al tijden een actieve carrière als fotomodel heeft. In die hoedanigheid heeft ze al tal van landen bezocht en heeft momenteel haar hart verloren aan Amerika. Dat kunnen we haar natuurlijk niet kwalijk nemen. Als model heeft ze daar natuurlijk veel meer kansen.

Gelukkig is ze haar roots niet vergeten en houdt ze ons via haar Instagram-pagina op de hoogte van haar belevenissen. Dat ze zich niet schaamt voor haar prachtige figuur is voor ons een groot pluspunt. Voorlopig kunnen we dus volop van haar genieten. Wij selecteerden hieronder een aantal foto’s van het Instagramaccount van Eva Strijers:

eva strijers
Via Instagram evastrijers
Via Instagram evastrijers
Via Instagram evastrijers