Céline Schols; sportief en bloedmooi

Het kan goed zijn dat je nog niet bekend bent met de naam Celine Schols. Daarom willen wij je graag aan haar voorstellen. Celine Schols is voormalig hockeyspeelster en is nu volop bezig met haar eigen bedrijf. Ze is opgegroeid in Almere maar is gaan hockeyen in Laren. Daar heeft ze met veel plezier een lange tijd gespeeld totdat ze door een blessure noodgedwongen heeft moeten stoppen. Ontzettend jammer natuurlijk, maar het heeft voor veel kansen in haar verdere carrière gezorgd.

 

Sporten is nog steeds een grote hobby

Ze heeft dus moeten stoppen met hockey maar stoppen met sporten zit er voor haar niet in. Ze mocht in 2021 model staan voor For Him Magazine (FHM) en werd gefotografeerd door fotograaf Sander Seemann. In het bijbehorende interview legt ze uit dat sporten nog steeds een grote passie voor haar is. Ze sport namelijk vijf keer in de week en dat is ook heel erg goed aangezien ze ook aangeeft dat eten haar grote passie is. Op deze manier zijn de twee goed te combineren. Ze sport het fijnst als ze gebruik maakt van haar eigen lichaamsgewicht; je traint hierdoor je hele lichaam met gewicht dat bij jou past. Dat ze ontzettend fit is, is ook goed terug te zien in de foto’s die ze ook op haar Instagram plaatst:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Schols (@celineschols)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Schols (@celineschols)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Céline Schols (@celineschols)

Eigen bedrijf

Naast haar sportieve persoonlijkheid heeft ze, sinds ze gestopt is met hockeyen, een andere passie gevonden. Ze is namelijk haar eigen bedrijf gestart genaamd MEAY. Haar bedrijf specialiseert zich in beauty producten en zijn bestemd voor iedereen en elke huidskleur. MEAY staat voor een combinatie van hoogstaande kwaliteit maar ook voor het creëren van een positief zelfbeeld. Op dit moment kun je verschillende shades lipstick en lipliner kopen, dus als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor je partner kun je hier terecht.