The Hangover Stripclub Escape Room in Utrecht

Ja, dat had je goed gelezen. Het is een erg spannende combinatie van Real Life en Virtual Reality. De Hangover Escape Room van VR Escape Room TIME (Utrecht) is de allereerste Virtual Reality Stripclub van Nederland. Een plek waar uiteraard kinderen beter niet gezien kunnen worden. Lapdances, paaldansacts en natuurlijk speeltjes en peepshows. Niks mag ontbreken aan deze hot experience! Trommel je maten maar bij elkaar voor een escape room-ervaring zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt.

De fysieke kamer waar je in speelt is voorzien van de dikste special-effects. Dit in combinatie met de meest hilarische opdrachten is gewoon een recept voor het beste vermaak. Dit is dus het ultieme uitje voor vrienden/vriendinnengroepen, goede collega’s of vrijgezellenfeestjes. Niet bepaald de plek om met je ouders naartoe te gaan, al zou dat wel een hilarische ervaring kunnen zijn. Maar zoek je nog een tof vrijgezellenuitje, dan is dit het.

De storyline van de heetste escape room van Nederland

Het ergste is gebeurd, een van jullie beste vrienden wordt al weken vermist en zelfs de politie is radeloos. Niemand weet waar jullie maat is gebleven en daarom hebben jullie besloten het recht in eigen handen te nemen. Na veel nadenken en overleggen wisten jullie dat er nog maar één optie was: het inschakelen van een privédetective. En met redelijk positief nieuws! De Frans-Nederlandse privédetective Ray Chercher heeft namelijk een spoor gevonden.

vrijgezellenfeest escape room utrecht

Jullie vermissende vriend is veelvuldig gezien in stripclub The Hangover. Ray Chercher heeft de club bezocht en heeft een aantal verdachten ondervraagd. Maar helaas. Het enige spoort dat de detective had loopt dood. Hij kan niet veel meer betekenen voor jullie. Het wordt dus hoog tijd om zelf op pad te gaan! Probeer er achter te komen wat er allemaal in de stripclub gebeurt en zoek uit vaar jullie vriend is.

Een “Battle Royale” Escape Room

De escape room waar jij samen met je vrienden of collega’s in gaat spelen is een “Battle Royale” editie. Dit betekent dat jullie samen met maximaal zestien personen tegelijkertijd kunnen spelen. Hierbij wordt de groep opgedeeld in twee teams. De teams gaan het in identieke ruimten tegen elkaar opnemen. Wil je het moeilijker maken voor het andere team? Geen enkel probleem. Je kan namelijk door middel van extra puzzels, het andere team in de gaten houden en zelfs saboteren. Sick!

Mannen tegen de vrouwen?

Liever de welbekende oude strijd tussen de mannen en vrouwen hebben? Alles kan bij de Hangover Stripclub escape room. Eindelijk kan je antwoord krijgen op de vraag: wie is er beter in escape rooms? De kamers kunnen zelfs aangepast worden naar jullie geslacht. Dit geeft mogelijk heden om bijvoorbeeld mannen tegen mannen, vrouwen tegen vrouwen of de mannen tegen de vrouwen te kunnen spelen. Kortom, de ervaring wordt perfect afgestemd op jullie groep.

escape room in utrecht 19+

Check de website van VR Escape Room TIME voor prijzen en meer informatie.