Danthe Scholten is een van onze favoriete Nederlandse fitgirls

De Nederlandse fitgirl Danthe Scholten is echt een prachtige vrouw waar we wel een boek over zouden kunnen schrijven. Je kunt Danthe volgen op Instagram onder de naam @danthescholtenx. Hier paatst zij regelmatig de mooiste foto’s van zichzelf, laat ze verschillende work-outs zien en bespreekt ze mental health met haar volgers. Zo inspireert zij niet alleen anderen om fit te worden, maar laat zij ook zien dat zelfacceptatie en zelfwaardering ook heel erg belangrijk zijn.

 

Naast dat Danthe haar volgers inspireert met haar captions op Instagram, kan zij er zelf ook wat van en showt zij regelmatig haar afgetrainde figuur op Instagram. Hierbij is te zien dat zij meer buikspieren heeft dan de gemiddelde man en een booty van staal waar vele vrouwen van dromen. Naast de beauty heeft Danthe ook zeker de brains. Zo heeft zij een opleiding tot verkoopspecialist gevolgd aan het ROC van Twente en is zij op dit moment veel bezig als content creator.

De fitgirl Danthe is ook heel erg real op Instagram

Veel van plaatjes van Danthe op Instagram zijn echt fantastisch, maar zij laat niet alleen maar de ‘mooie’ kanten van zichzelf zien en is zij ook real naar haar volgers, net als fitgirl Guusje van Geel. Hierbij laat Danthe bijvoorbeeld zien dat veel foto’s op social media ‘gemaakt’ zijn. Je ziet bijvoorbeeld al een groot verschil op de manier waarop een broekje zit en zo wil ze duidelijk maken dat je niet alle moet geloven wat je op internet ziet. Wij vinden Danthe echt een inspiratie en een prachtige meid. Of alleen wij dat vinden? Zeker niet. Ze stond vorig jaar namelijk zelfs op plek 284 van de FHM 500. Wij maakten een selectie van een aantal Instagram-foto’s van deze leuke blondine:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danthe Scholten (@danthescholtenx)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danthe Scholten (@danthescholtenx)