Guusje van Geel inspireert Nederland met haar workouts

Super fit worden én blijven vergt veel inspanning en tijd. Gelukkig is Guusje van Geel er om een voorbeeld voor mensen te geven die ook in shape willen komen. Via Instagram laat ze zien wat zij doet om in shape te blijven. Ze maakt video’s waarin ze verschillende work-outs laat zien die ervoor zorgen dat je straks klaar bent om te flaneren op het strand.

Ze vertelt wat je kunt doen zowel in de sportschool als daarbuiten. Guusje laat onder andere een leg work-out zien die je in huis, buiten of zelfs op vakantie kan doen en waar je geen gewichten voor nodig hebt. Maar ook staat ze in de sportschool om haar beste trainingen te showen.

Hard work pays off

Guusje van Geel inspireert anderen om fit te worden, maar zelf kan ze er ook wat van. Naast haar leerzame en inspirerende video’s op Instagram, showt ze ook regelmatig wat ze zelf heeft bereikt met haar workouts. Haar abs zijn harder dan die van de gemiddelde man en ze heeft een booty van staal.

Ze laat het ‘perfecte plaatje’ zien, maar daarbuiten is ze erg real naar haar volgers toe. Ze laat namelijk ook zien hoe het is om bloated te zijn en dat alles wat je ziet niet altijd echt niet. We weten in ieder geval wel dat Guus van Geel hartstikke fit is en dat het een inspiratie kan zijn voor dames die ook graag wat fitter willen zijn voor de zomer. Wij vinden het in ieder geval heel leuk om naar te kijken.

Hieronder een aantal foto’s van de Instagram van de prachtige Guusje van Geel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guusje van Geel (@guusje)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Guusje van Geel (@guusje)

Veel dames zijn bezig met veel sporten, sommigen delen hun kennis op Instagram. De Nederlandse Rachel John is er daar één van. Ondanks dat je niet op zoek bent naar inspiratie om te sporten, is het zeker niet gek om een keer een kijkje te nemen op haar Instagram.