Mannen die geen vragen stellen

Je hebt mannen die continu over zichzelf vertellen, maar geen vragen stellen aan hun gesprekspartner. Wanneer vrouwen met dit soort mannen praten, zijn ze hier meestal snel klaar mee. Jouw leven is waarschijnlijk echt niet zoveel interessanter dan het hare. Dus als je een goede gesprekspartner van een vrouw wil zijn, toon dan interesse en stel wat vragen. Zorg er wel voor dat deze interesse als oprecht wordt ervaren, stel geen vragen omdat ‘het moet’. Als jij een goed en langdurig gesprek wilt voeren met die leuke vrouw, ga dan vooral voor veel open vragen. Dit is de key tot een diepgaand gesprek.

 

Mannen die zichzelf iets te lang bewonderen in de gym

Als man stoor je je wellicht aan die vrouwen die op veel foto’s een duckface hebben of simpelweg te gemaakt poseren. In de ogen van vrouwen bestaat er echter een mannelijke variant hierop: mannen die in de gym continu naar zichzelf in de spiegel zitten te kijken en daar ook nog bijna opgewonden van raken. Natuurlijk zie je er goed uit, en zijn je spieren lekker opgepompt. Maar doordat de hele gym volgehangen is met spiegels ziet iedereen je naar jezelf kijken, en dat ziet er vrij idioot uit.

vrouwen ergeren MAN MAN 02

Mannen die de hele tijd op hun telefoon zitten

En dan vooral als een vrouw tegen je aan het praten is. Dit punt ligt eigenlijk in hetzelfde straatje als ‘mannen die geen vragen stellen’. Je toont geen interesse en je focus ligt niet op de leuke vrouw tegenover je. Ze krijgt het gevoel dat jij liever ergens anders bent, en eigenlijk ben je dat ook met je gedachten. Dit geldt zowel in een relatie als op een date. In een relatie kan het zo zijn dat je partner je gaat verdenken van geheim contact met andere vrouwen, wat niet geheel gek is. En tijdens een date kun je maar beter je telefoon zoveel mogelijk in je zak laten, anders kun je die tweede date sowieso wel vergeten.

Mannen die zeggen: “je bent niet zoals andere vrouwen”

Het lijkt misschien een goed idee om dit te zeggen om te laten zien dat ze bijzonder voor je is. Natuurlijk wil een vrouw zich speciaal voelen, maar damn dit is een cliché. Om een meisje te laten zien dat ze speciaal voor je is, moet je toch met wat beters komen. Een beetje creativiteit mag wel, daar bereik je uiteindelijk meer mee.

Mannen die nooit lachen

Dit is niet alleen voor vrouwen irritant, ook wij vinden dit een slechte eigenschap. Mensen die altijd serieus doen zijn maar vermoeiend. Maak plezier, doe leuke dingen en geniet een beetje. Tevens zorgt een glimlach op je gezicht ervoor dat je als socialer wordt ervaren.

Mannen die te veel gamen

Gamen is een populaire activiteit onder mannen. Dit moet je dan ook zeker blijven doen als je daar blij van wordt. Echter zien vrouwen gamen over het algemeen als wat minder interessant. Dus gamen waar vrouwen bijzijn is niet per se het beste idee. En als je elke dag urenlang naar dat scherm zit te staren, kan het zo zijn dat vrouwen je zien als een game nerd die niet veel beters heeft te doen. Wij raden je dan ook aan om jezelf – naast het gamen – te verrijken met andere hobby’s. Speciaal voor jullie hebben we verborgen talenten die vrouwen ongelofelijk aantrekkelijk vinden.

vrouwen ergeren MAN MAN 01

Mannen die zichzelf niet goed verzorgen

De moderne man van vandaag de dag let meer op zijn uiterlijk dan ooit tevoren, en dat is in onze ogen goed. Je dient niet door te draaien hierin. Zo vinden vrouwen het onaantrekkelijk wanneer jouw wenkbrauwen strakker zijn dan die van haar. Wel is dit altijd nog beter dan helemaal niks doen aan je uiterlijke verschijning. Zorg ervoor dat je schone kleding draagt en genoeg aandacht besteedt aan je persoonlijke hygiëne. Zoals wij het kunnen waarderen dat vrouwen wat aan hun uiterlijk doen, geldt dat ook andersom.

Mannen die afspraakjes vergeten

Hiermee doelen we niet alleen op jullie vastgestelde date night, het betreft alle afspraken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat jij de verjaardag van je schoonouders niet vergeet. Een vrouw vindt het enorm fijn als jij het goed kan vinden met haar familie en vrienden. Toon ook hier interesse. Ga met je partner mee naar die familieverjaardagen of gezellige avonden met haar vriendinnen en hun vrienden. Zo kom je niet alleen dichter tot mensen in haar directe omgeving, maar ook tot haar.

Mannen die niet over hun gevoel kunnen praten

Dit is wel een dingetje. Wij mannen hebben er nogal een handje van om onze gevoelens voor onszelf te houden. Dus mannen, knoop het volgende in jullie oren: je bent geen pussy als jij over je gevoelens kan praten, integendeel! Dit toont aan dat jij je open kan stellen en je op gemak voelt bij diegene. Je hoeft niet in tranen uit te barsten indien je over je gevoel praat, maar eerlijk over onze gevoelens zijn moet wel lukken toch?

Mannen die vrouwen niet aankijken

Je hebt van die mannen die, wanneer ze tegen vrouwen praten, ineens alle kanten op gaan kijken. Naar boven, beneden, de oogballen schieten alle kanten op. Echter zijn ze vrijwel geen enkel moment meer gericht op je gesprekspartner. Als je met iemand praat, kijk diegene dan aan. Je hoeft niet 10 minuten in iemands ogen te gaan staren, dat is creepy. Maar af en toe diegene in haar ogen? Bovendien is het maken van veel oogcontact een teken dat ze je hoogstwaarschijnlijk wel ziet zitten.

vrouwen ergeren MAN MAN

Wil je graag wat beter overkomen op mensen, check dan de etiquetten voor de moderne man.