1. Goed kunnen koken

Heb jij kookkunsten van een ander niveau? Staat er iedere dag een ander gerecht op tafel of heb jij jezelf een aantal gerechten gemasterd? Dan is dit jouw kans om punten te scoren. Wanneer je in staat bent haar een maaltijd voor te schotelen die ze nooit eerder gehad heeft, zal dit haar altijd bij blijven. Samen koken is heel gezellig, maar je creëert pas echt een romantische avond wanneer je zelf al jouw kookkunsten uit de kast haalt om haar te verwennen.

2. Een instrument kunnen bespelen

In films wordt er vaak een gitaar gebruikt om het moment te idealiseren. De waarheid is dat vrouwen het ongelofelijk sexy vinden wanneer een man een instrument kan bespelen. Dit getuigt namelijk van passie en doorzettingsvermogen. Op een koude winteravond wanneer jullie eigenlijk niet zo veel zin hebben om iets te gaan doen haal jij jouw instrument tevoorschijn. Wanneer ze ziet hoeveel plezier jij er in hebt om voor haar te spelen zal ze voor je smelten.

3. Passievol ergens over kunnen praten

Dit is wellicht een talent wat je niet altijd verborgen houdt en terecht! Passievol kunnen praten is namelijk het mooiste wat er is. Wanneer je haar weet te boeien terwijl je het hebt over een voetbalwedstrijd of over de architectuur van treinstations dan beschik jij over dit talent. Ze is niet onder de indruk van Real Madrid – Barcelona of Utrecht Centraal, maar van jou. Jij, die haar vol enthousiasme weet te boeien over een onderwerp wat haar niet interesseert.

Happy couple enjoying a coffee at the coffee shop; activities; adult; and; attractive; beautiful; bright; business; cafe; cafeteria; caucasian; cheerful; coffee; communication; conversation; couple; cup; customer; day; discussion; drink; female; food; friend; friendship; half; handsome; happy; holding; house; indoors; industry; interacting; leisure; length; lifestyle; male; man; mug; off; pretty; relationship; relaxing; restaurant; retail; shop; side; sitting; smiling; speaking; talking; time; together; view; weekend; window; woman; young

4. Goede massage

Vrouwen houden ervan om verrast te worden en dat doe je met een massage. Jullie zijn nu al een tijdje aan het daten en ze is goed voor je. Het wordt tijd om wat terug te geven. Op het moment dat jullie op de bank zitten en aan het genieten zijn van een wijntje en heerlijke soul music, is het een geschikt moment om haar alvast een voorproefje te geven. Merk je dat ze het lekker vindt, neem dan later op de avond de tijd om haar een goede massage te geven. Pak massage olie, trek haar shirt uit en begin dan voorzichtig haar nek en schouders te masseren. Neem je tijd en masseer haar langzaam van boven naar beneden en weer terug. Check hier hoe jij meisje een goede massage geeft.

Beschik jij over een van de bovengenoemde verborgen talenten, zorg dan dat je deze geheim houdt tot het moment zich voordoet. Zo omschrijven vrouwen de perfecte man.