Er zou niet iets bestaan als de perfecte man. Ja, blijkbaar dus wel. Als je alle kenmerken uit het volgende rijtje bezit, ben je de perfecte man, volgens wetenschap.

1. Een stoppelbaard

Vrouwen houden van wat gezichtsbeharing. Niet te veel, maar de tien-dagen-stoppel schijnt perfect te zijn.

perfecte-man-4

2. Drink bier en eet vlees

Vrouwen vallen toch heerlijk voor de clichés: bier en vlees, de meest mannelijke dingen op aarde. Wil je indruk maken, skip dan je vegan-dieet.

3. In bed dominant, beschermend in publiek

Beetje harentrekken hier, beetje heen en weer gooien daar; je meisje vertellen waar het op staat tussen de lakens vinden ze helemaal mooi. Als je vervolgens weer zorgzaam bent, heb je het leven gewonnen.

4.Huishouden doe je samen

De tijd dat een vrouw zich buigt over het huishouden en de man op de bank hangt met bier is voorbij. Niet lullen, maar poetsen. Help je vrouwtje met het huishouden en je seks zal beter zijn.

5. Wees grappig

Vrouwen vinden het intens belangrijk dat een man grappig is. Dit is zelfs de meest belangrijke gave die een man moet bezitten, gevolgd door intelligentie en eerlijkheid.

6. Lang zijn, in brede zin

Vrouwen vallen op langere mannen. Daarnaast wil het helpen als je gezegend bent met een grootgeschapenheid. Ja, size does matter.

7. Littekens

Ja, ze houden toch wel een beetje van de badboys, die vrouwen. Als je littekens hebt die niet té aanwezig zijn maar wel zichtbaar, zit je gebakken.

8. Bespeel een instrument

Nu is het rijtje met clichés wel compleet. Ja, iedere vrouw glijdt van der stoel als een jij met een gitaar zit en John Mayor eruit gooit.

perfecte-man-2

Concluderend: maak jij met je stoppelbaard tijdens het gitaarspelen grapjes over vechtpartijtjes waardoor je littekens in je gezicht hebt, iets wat je in lichtere mate doorzet in de slaapkamer en toch zorgzaam bent, nadat je een homp vlees naar binnen hebt gewerkt, en kort aanhaalt dat je dertig centimeter hebt hangen? Applaus, dan ben jij de perfecte man en hoef je je nooit zorgen te maken over iets in het leven.