Je vriendin verdient het beste. Na een lange dag wil je haar verwennen met een ontspannende massage.

1. Bereid de massage goed voor

Bij voorkeur geef je haar een massage in bed. Indien ze is slaap valt, hoef je haar enkel nog toe te dekken met een deken. Laat je partner haar kleren uittrekken. Laat haar vervolgens op haar buiken liggen en bedek haar lichaam vanaf haar tenen tot en met haar stuitje met een deken (of handdoek). Steek een aantal kaarsen aan en zet zachtjes deze geselecteerde playlist aan om de juiste sfeer te creëren.

Gebruik een klein beetje van een aromatische massage olie in je handpalmen en wrijf het in je handen zodat het warm wordt.

massage-handleiding-ontspannen-MAN MAN

2. Wees smooth

De massage begint in haar nek. Vandaar uit glij je met beide handen naar haar schouder, bovenarmen, schouderbladen en uiteindelijk onderrug. Kneed haar huid door te knijpen. Hiervoor moet je haar huid met je duim en wijsvinger vasthouden.

LET OP: Doe dit niet te hard. Vraag daarom eerst of je genoeg druk uitoefent. Het is namelijk de bedoeling dat ze er van geniet en kan ontspannen. 

3. Blijf herhalen

Wanneer je uitgekomen bent bij haar onderrug is de massage nog niet voorbij, echter begint het proces weer van vooraf aan. Maak met je handen cirkels (die met de klok meebewegen) en oefen zo nu en dan druk uit met je duimen langs haar ruggengraat.

massage-man-vrouw-sexy-MAN MAN

4. Eindig sterk

Eindig de massage sterk door druk uit te oefenen op de onderrug van je vriendin. Plaats je handpalmen op haar onderrug (haar ruggengraat als scheiding) en voer lichte druk uit door haar rug naar buiten te duwen.

Het hele proces duurt ongeveer 45 minuten, en met een beetje geluk, veel langer.