1. Humor

Een zwoele blik of hippe kledingstijl? Nee, je wint haar pas echt voor je als je over een goede portie humor beschikt. Iedereen heeft een andere stijl humor, dus het kan zijn dat jullie de spijker totaal mis slaan. Des te leuker wanneer je iemand tegenkomt, die lacht om dezelfde flauwe moppen als jij.

2. Onafhankelijkheid

Vrouwen die het hard to get spelen: enorm frustrerend, maar ook woest aantrekkelijk, omdat je weet dat de kans bestaat dat ze zo onder je vingers vandaan glipt. Bij vrouwen is dit hetzelfde. Vrouwen willen geen huismussen, maar onafhankelijke mannen, die zo veel mogelijk uit het leven proberen te halen.

eigenschappen man

3. Passie

Er bestaat geen grotere afknapper dan een leuke vent die geen passie toont. Op seksgebied, maar ook over wat je enthousiast maakt. Overdrijf hierin echter niet: uren praten over je werk of nieuwste hobby is niet zo boeiend als je zelf zou denken.

4. Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen straal je uit. Het maakt hoe jij overkomt op anderen. Be sexy, be kind, be whatever the hell you wanna be. Zorg er echter voor dat dit niet overslaat in arrogantie. Wees zeker van je zaak en toegankelijk tegelijkertijd.

kwaliteiten man man

5. Respect

Spanning is leuk, maar wel met de benodigde portie respect. Respecteer elkaars imperfecties, uitgangspunten, ambities, vriendenkring en laat zien dat je voor haar gaat. Simpelweg zoals je dat andersom ook zou willen zien.