Word geen geurbom

Sorry heren, de reclames van body sprays zijn niet te vergelijken met de werkelijkheid. Een lichaam volgesprayd met een sterke geur stoot vrouwen eerder af dan dat het hen aantrekt. Je moet ervoor zorgen dat jij de geur draagt, niet andersom! Gebruik pak weg 3 a 4 spraytjes van je geurtje, dit moet voldoende zijn om de dag door te komen.

Haar producten stelen

Allereerst waarderen vrouwen het niet als hun producten ineens op zijn doordat jij te lui bent om zelf naar de winkel te lopen. Dit betreft verzorgingsproducten, maar ook apparatuur. Zo vindt je partner het hoogstwaarschijnlijk niet fijn als jij de borstel van haar elektrische tandenborstel gebruikt. Daarnaast zijn de meeste vrouwenproducten niet bepaald aantrekkelijk voor een man. Het is niet echt de bedoeling dat jij als man naar aardbeien cupcakes ruikt, laat dat schattige maar aan haar over.

Manscaping

Het bijhouden van je haargroei op de intieme zone is iets wat zeker gewaardeerd wordt door de vrouwen. Al is het wel van belang dat je weet wat je ermee doet. Of je je schaamhour nou scheert of trimt, het is niet de bedoeling dat het een turn-off wordt. Vrouwen vinden het vooral belangrijk dat het er verzorgd uitziet. Dus als je onder de uitslag komt te zitten door het scheren, houd het dan vooral bij trimmen!

De overkammer

Wij van MAN MAN begrijpen dat het verliezen van je haar niet bepaald een boost is voor je zelfvertrouwen. Maar vrouwen zullen altijd een Jason Stratham-kapsel kiezen boven die van Donald Trump. Als je haar dunner begint te worden, wordt het tijd om dit te accepteren. Pas je kapsel erop aan en dan heb je helemaal geen combover nodig. En als dat moeilijk gaat, overweeg eens om je hoofdhaar weg te halen.

jason stratham man man

Tovenaars baard

Vrouwen kunnen een baard heel aantrekkelijk vinden, zolang je hem maar goed onderhoudt. Als de baard te lang wordt en er geen model in zit, begin je op een tovenaar te lijken. Een enorme afknapper voor vele vrouwen. Verzorg je baard dus minimaal eens in de zes weken en het is zeker niet verboden om conditioner te gebruiken.

Te strakke wenkbrauwen

Niks vindt een vrouw irritanter dan een man wie strakkere wenkbrauwen heeft dan zij. Dit betekent niet dat je het als man niet mag bijhouden, integendeel. Voorkom dat je een monobrauw hebt door de haren te verwijderen tussen je wenkbrauwen in. Dit is genoeg!

Rughaar

De voorkeur wat betreft lichaamshaar is iets wat enorm kan verschillen per vrouw. De ene vrouw vindt een behaarde torso enorm aantrekkelijk, terwijl de ander liever een gladgeschoren borst tegen haar aan heeft. Maar er is één plek waar het haar weg MOET, en dat is je rug. Geen één vrouw vindt rughaar sexy, punt uit.

Gezichtsverzorging

Enorm veel mannen gebruiken zware zeep om hun gezicht te reinigen. Met als resultaat een droge en geïrriteerde huid. Niemand wil een huid die onder de vlekke nzit. Dit kan je dus beter achterwegen laten. Het is van belang dat je erachter komt welk product het beste bij jouw huid past. Zorg er wel voor dat het een crème is die je huid vochtig maar niet vettig maakt!

Verzorging irritaties vrouwen man man 02

Lange nagels

Het zal je misschien wel een beetje verbazen, maar vrouwen kijken echt wel naar je nagels. En heren… wees eerlijk. Het is een kleine moeite om je nagels te knippen en het vuil eronder weg te halen, toch?

Vieze wasbak

Deze valt wel te begrijpen. Het is namelijk niet bepaald fris als je je tanden aan het poetsen bent, je naar beneden kijkt en heel de wasbak vol haren ziet liggen. Het schone gevoel van je tandenpoetsen wordt dan wel degelijk verstoord. Dus heren, zorg ervoor dat je jouw stijlvolle wastafel schoon houdt. Een kleine tip, maar o zo effectief.

Zweet

Vrouwen kunnen zweet in bepaalde reclames enorm sexy vinden, maar dit is wel deels een verkeerd beeld. De geur is niet iets waar vrouwen opgewonden van zal raken. Als je last hebt van overmatige transpiratie, doe er dan wat aan! Gebruik een douchegel met een neutrale pH-waarde, spray een anti-transpirant deo en draag wijde luchtige stoffen.