De badkamer is de plek in huis om optimaal tot rust te komen. Het is de ruimte waar jij even het momentje voor jezelf kan hebben. Je hoofd leegmaken, languit in bad liggen en simpelweg genieten. Het design hiervan mag dus ook best wat aandacht krijgen. Door de juiste indeling en kleuren kun je ervoor zorgen dat deze ruimte optimaal wordt benut. De juiste kleuren en gebruik van materialen zorgen voor een badkamer waarbij je het gevoel krijgt dat je je in een spa bevindt. Word geïnspireerd door deze bijzondere designs.

Ruimte optimaal benutten

Wanneer je maar tot een kleine ruimte voor de badkamer beschikt, wil dit niet zeggen dat het design niet mooi kan zijn. Integendeel! Door de ruimte slim in te delen, kun je je badkamer optimaal benutten en toch een stijlvolle badkamer creëren. Maak vooral gebruik van handige en smalle opbergplaatsen. Hiermee benut je alle ruimtes optimaal.

badkamer-design-bruin-manman badkamer-design-praktisch-manman badkamer-design-klein-manman

Grote ruimtes slim indelen

Het kan ook zo zijn dat de ruimte voor de badkamer juist erg groot is, waardoor je niet goed weet wat je met al deze ruimte moet doen. Een losstaand bad of een scheidingswand geeft een bijzonder effect en breekt de grootte van de ruimte. Ook kan je ervoor kiezen om je badkamer op te vullen. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn namelijk ook veel goedkope badkamer meubels te verkrijgen die voor een prachtig samenspel kunnen zorgen en jouw badkamer omtoveren tot de ultieme plek om te relaxen.

badkamer-design-bad-manman badkamer-design-zwartwit-manman badkamer-design-stortdouche-manman

Badkamers om van te dromen

Dan is er ook nog de categorie ‘badkamers die te mooi zijn om waar te zijn’ en waar we hooguit elementen ter inspiratie uit kunnen halen. Badkamers met een fantastisch uitzicht, ingebouwd bad of unieke elementen. Deze badkamers horen thuis in ons droomhuis. Check de waanzinnige beelden hieronder en laat je inspireren door deze waanzinnige badkamers.

badkamer-design-tuin-manman badkamer-design-modern-manman badkamer-design-hout-manman badkamer-design-grijs-manman