Lidl komt vaak met verrassende producten

Het zou best kunnen dat jij wekelijks naar de Lidl gaat om je boodschappen te doen. Misschien verwacht je dan ook niet dat de Duitse supermarktketen veel meer te bieden heeft dan de producten die je normaal gesproken in een supermarkt ziet. Wij kunnen je vertellen dat niets minder waar is. De Lidl verkoopt bijvoorbeeld ook producten die handig zijn voor bij het gamen. Daarbovenop kan je bij de Lidl een e-bike, elektrische step, robotstofzuiger en fitnessartikelen krijgen.

Supermarkt

Check deze link om de platenspeler te bestellen

Denver platenspeler van de Lidl

De platenspeler is van het merk Denver. Hij beschikt over een ingebouwde versterker en luidsprekers (2x 3 W). De platenspeler heeft een retro look waardoor je er goed mee voor de dag kan komen. Je zou niet snel verwachten dat een product van de Lidl nog zo stijlvol kan zijn. Hij kan vinyl platen spelen op 33, 45 en 78 toeren. Het voordeel is ook dat hij geschikt is voor platen uit verschillende decennia. Ook heeft de platenspeler een ingang voor een koptelefoon, een RCA-uitgang en een USB-ingang. Daarnaast kan je verbinding maken met de platenspeler via Bluetooth.

Supermarkt

Check deze link voor meer info over de goedkope platenspeler

Je kan hem overal mee naartoe nemen

De platenspeler wordt geleverd met een draagkoffer. Daarbij krijg je 4 poten geleverd waardoor die stabiel kan staan. Hierdoor kan je hem dus overal mee naartoe nemen en hem makkelijk neerzetten door de poten onder de platenspeler te monteren. Het hele pakket weegt bij elkaar 21 kg.

Platenspeler Lidl

Zoveel moet je voor de platenspeler betalen

Normaal gesproken kan je dit product bij de Lidl kopen voor 70 euro. Nu is die afgeprijsd waardoor je er maar 60 euro voor betaalt. Je kan hem online bestellen. Hij zal binnen 5 werkdagen geleverd worden nadat je hem besteld hebt.