Lidl en elektrische producten

Eerder kwam de Lidl ook al met een goedkope e-bike. De Lidl is dus niet onbekend met elektrische producten. Nu komen zo ook nog eens met een elektrische step die je online kan bestellen.

Elektrische step kopen

De elektrische step is van het merk Denver. Het vervoersmiddel heeft een display waarop je de snelheid kan zien waarmee je rijdt en de afstand die je gereden hebt. Ook kan je zien hoe vol je accu nog zit en je kan de versnellings-indicatie zien. Deze step is handig mee te nemen doordat deze inklapbaar is. Daarnaast weegt die weinig. Hij heeft zowel een voor- en achterrem. Ook heeft de step een LED-licht, een bel en reflectoren. Hierdoor kan je met een gerust hart de weg op. Je kan op deze elektrische step een maximum snelheid bereiken van 20 kilometer per uur. Met één acculading kan je in totaal 12 kilometer steppen. Het kost 2 tot 3 uur om de accu op te laden. Deze step heeft een vermogen van 300 W.

Elektrische step Lidl

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan

Je kan hem makkelijk meenemen

Doordat de step inklapbaar is kan je hem makkelijk meenemen in de trein of bus. Als je dus bijvoorbeeld naar een vriend wilt, waarbij je de bus moet pakken, kan je naar de bus toe steppen, en vanuit de aangekomen bushalte naar je bestemming steppen. De step heeft een gewicht van 9,76 kg. De maximale belasting is 100 kg.

Inklapbaar

De prijs die de Lidl hanteert voor deze elektrische step

Deze elektrische step kan je bij de Lidl krijgen voor maar 180 euro. Als je hem bestelt wordt die binnen 3 werkdagen bezorgd. 

Let er wel op dat de step niet mag worden gebruikt op de openbare wegen en paden.

Reflectoren

Elektrische step Lidl