De Lidl laat je versteld staan

De Lidl verrast ons wel eens vaker. Zo hebben ze verschillende tickets in de verkoop gedaan voor de Formule 1. Ook hebben ze een vette partyspeaker waarmee je van elk feestje een succes maakt. Nu ze met een e-bike aan komen zetten kunnen we met zekerheid zeggen dat de Lidl veel meer is dan een simpele supermarktketen.

Lidl

Instapmodel: deze is geschikt als eerste e-bike

Deze e-bike kost je 799 euro. In de eerste instantie denk je dat 800 euro voor een fiets misschien aan de hoge kant is, maar voor een e-bike is dit eigenlijk heel goedkoop. De fiets is van het merk Prophete. Hij heeft een afmeting van 28″. De e-bike beschikt over een aluminium frame. Je zal geholpen worden door trapondersteuning tot een snelheid van 25 kilometer per uur. Het vette aan de fiets is dat je een LCD-display op de fiets hebt waar uitgebreide functies op zitten. De e-bike beschikt verder over zeven versnellingen. Daarnaast zorgt de accu niet alleen voor de ondersteuning tijdens het fietsen maar ook voor de verlichting in het geval dat het donker is.

E-bike supermarkt

Check deze link voor meer informatie over deze deal. 

Indrukwekkende cijfers voor zo’n relatief goedekope e-bike

Het misschien wel meest indrukwekkende aan deze e-bike is dat die een actieradius van 100 kilometer heeft. Dit betekent dat je 100 kilometer kan fietsen voordat de accu weer opgeladen moet worden. Overigens kan je de accu makkelijk uit de fiets halen om hem aan de oplader te leggen. Ook is er plek voor een kinderzitje. Aan de voorkant van de fiets kan je deze aan het stuur vastmaken. Als je dus met je kind boodschappen wil doen bij de Lidl, hoeft dat dus niet voor problemen te zorgen.

Aanvullende kosten bij aanschaf

Let wel op dat bovenop de prijs van de elektrische fiets ook nog de verzendkosten meegenomen moeten worden. Doordat dit een groot product is komt hier nog een bepaalde toeslag op. Het gaat hierbij om 50 euro.