Formula 1: Drive to Survive laat zien wat je nog niet zag

Niet alleen door onze Max Verstappen stijgt de Formule 1 in populariteit, maar over de gehele wereld wordt de sport steeds meer gevolgd. Daarom biedt de documentaireserie Formula 1: Drive to Survive een leuke extra inkijk in hoe het er aan toe gaat bij de Formule 1-teams. Netflix heeft namelijk gezorgd dat ze volledige vrijheid hebben gekregen bij het filmen achter de schermen. Hierdoor zie je de mooie momenten die de teams en coureurs doormaken, maar toch ook de mindere momenten als het er op het scherpst van de snede aan toe gaat. Om deze reden hebben de ploegen Mercedes en Ferarri besloten om niet in het eerste seizoen van de documentaireserie te verschijnen.

Formule 1

Max Verstappen is boos op Netflix

Echter zijn er coureurs die niet tevreden zijn hoe ze zijn afgebeeld in Formula 1: Drive to Survive. Natuurlijk moet Netflix een selectie maken van welke beelden ze in de documentaireserie stoppen en welke niet. Hier was Max Verstappen dus al absoluut niet over te spreken.

Formule 1 Max Verstappen

Max Verstappen krijgt bijval van Kevin Magnussen

Na Max Verstappen heeft ook Kevin Magnussen kritiek geleverd op Netflix. Ook hij vindt dat hij niet goed is neergezet in Formula 1: Drive to Survive. Volgens Kevin Magnussen wordt hij namelijk neergezet als een vijand van mede-coureur Romain Grosjean. Kevin Magnussen geeft echter aan dat ze eigenlijk heel goed overweg kunnen. Hij zegt dat Netflix alleen maar de heftigste momenten laat zien waardoor er een verkeerd beeld wordt geschetst.

Max Verstappen

Seizoen 2 van Formula 1: Drive To Survive op Netflix

Deze vette documentaireserie staat regelmatig in de Netflix top 10 in Nederland. Je zou het met recht dus een populaire serie kunnen noemen. Daarom zijn we ook blij dat sinds 28 februari het tweede seizoen te zien is op Netflix. We hopen dat er nog meer seizoenen bijkomen want voor ons maakt het de Formule 1 toch echt een stukje leuker.