Nieuw op Netflix in week #12: films overstijgen series

Deze week kunnen we het grote aanbod van Netflix beter gebruiken dan ook. Mocht jij ook meer tijd voor de tv doorbrengen dan normaal, dan ben je vast blij met deze nieuwe films. Deze titels verschijnen namelijk nieuw op Netflix in deze week.

Angel Has Fallen

Dit is het derde deel uit de bekende actieserie met Gerard Butler in de hoofdrol. In de vette actiefilms speelt Butler een agent van de Secret Service genaamd Mike. Mike doet in elk deel zijn best om de president te beschermen tegen guerrilla-strijders en terroristen. In het derde deel is dit niet anders, maar staat er nóg meer op het spel. De president, gespeeld door Morgan Freeman, wordt slachtoffer van een aanslag tijdens het vissen. Als gevolg raakt de president in coma en wordt Mike als enige overlevende als dader gezien. Iemand lijkt hem de aanslag in z’n schoenen schuiven. Maar wie? Mike gaat op onderzoek. Vanaf 20 maart staat de film nieuw op Netflix.

 

John Wick 3

Dit is alweer het derde deel uit de John Wick serie. In het origineel nam de ex-huurmoordenaar wraak op inbrekers die verantwoordelijk waren voor de dood op zijn hond. In dit derde deel is hij op de vlucht door voormalige collega’s en een machtige organisatie. Om zijn eigen veiligheid te garanderen zal Wick oude contacten moeten benaderen én zijn achtervolgers te slim af zijn. Een strijd tussen huurmoordenaars barst al gauw in alle heftigheid uit. Vanaf vandaag staat de film nieuw op Netflix. Het wachten blijft op The Continental, de spin-off van de John Wick films.

Running With The Devil

Lauren Fishburne en Nicolas Cage spelen de hoofdrol in deze actiethriller uit 2019. De film gaat over de onderwereld, waarin grote ladingen coke worden onderschept en niet op de juiste bestemming aankomen. Een vooraanstaande CEO laat twee van zijn werknemers (Cage en Fishburne) op onderzoek uitgaan. De mannen lopen al gauw tegen weerstand op. De personages in de film hebben allemaal hun eigen bijnaam. Van ‘the Cook’ tot ‘the Snitch’, en van ‘the Executioner’ tot ‘the Number One’. De personages van Cage en Fishburne merken al gauw dat, als je vragen stelt, je wel eens kan schrikken van de antwoorden. Running With The Devil is vanaf vandaag nieuw op Netflix te zien.

 

The Platform

Deze Spaanse horrorfilm is vanaf 20 maart nieuw op Netflix te zien. In de film staat een verticale gevangenis centraal, waarbij de cellen via een groot gat in het midden van de cel met elkaar verbonden zijn. Via het gat verplaatst een groot plateau met eten zich van cel naar cel. Als elke gevangene precies eet wat hij nodig heeft, is er voor iedereen genoeg. In plaats daarvan reageren de gevangenen egoïstisch. Het duurt niet lang voordat de andere gevangenen verhongeren en de situatie uit de hand loopt.