Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Het eerste seizoen van Formula 1: Drive to Survive stond al een tijd online en werd goed ontvangen. Sterker nog: op IMDb-rating heeft de serie een gemiddelde van maar liefst een 8.6. Het is dus ook geen grote verrassing dat de serie is opgenomen in de lijst van beste series die uitkwamen in 2019. De verwachtingen voor seizoen 2 waren dan dus ook hooggespannen. Nog even wachten, en we kunnen kijken of die verwachtingen ook echt waargemaakt zullen worden. Formula 1: Drive to Survive seizoen 2 komt volgende maand namelijk al online op Netflix.

Releasedatum op Netflix

De releasedatum van de raceserie lag eerst op 15 maart. Dat zou ongeveer gelijk vallen met het begin van het nieuwe raceseizoen in 2020, te Australië. Nu is echter bekend geworden dat de releasedatum naar voren wordt geplaatst. Op 28 februari zullen de afleveringen namelijk op Netflix verschijnen.

Formula 1: Drive to Survive

Wat kunnen we verwachten?

Het is nog onduidelijk wat we precies in seizoen 2 te zien zullen krijgen. Afgaande op seizoen 1, weten we wel dat we een compleet kijkje achter de schermen zullen krijgen. Niet alleen coureurs (zoals onze Max Verstappen) komen aan het woord. Ook teambazen en mensen achter de schermen worden geïnterviewd en vertellen hun kant van het verhaal. Het wordt door de serie duidelijk dat je een race niet met één persoon wint, iets wat we ook terugzagen in de film Le Mans ’66. Afgaande op het eerste seizoen van de serie kunnen we dan dus ook verwachten dat de hoogtepunten én dieptepunten, zoals autocrashes en verloren races, zullen worden uitgelicht.

Trailer van Formula 1: Drive to Survive Seizoen 2

Er is nog geen trailer van het tweede seizoen uitgebracht, dus voorlopig moeten we het nog even doen met die van seizoen 1. Check de trailer hieronder en noteer 28 februari alvast in je agenda. Of check tot die tijd de afleveringen seizoen 1 nog een keer op Netflix.