De luxe huurwoning van Max Verstappen

Kleine jongens worden groot en dat geldt ook voor Max. Tijd dus om de vleugels uit te slaan en waar kun je dat nu beter doen dan in het mondaine Monaco. De Formule 1 coureur is geen vreemde in het kleine landje. Daar is natuurlijk een goede reden voor, met zoveel geld is het natuurlijk niet leuk om belasting te betalen. Dat hoef je dus ook niet als je als buitenlander in Monaco woont. Hij is overigens in goed gezelschap, ook oud-coureurs als Felipe Massa, David Coulthard en Nico Rosberg wonen er al jaren.

Wonen op stand in Fontvieille

Het optrekje van Max Verstappen ligt natuurlijk niet in een of ander stoffig straatje, maar in het sjieke Fontvieille. Dat kost dus een paar centen, maar dan heb je ook wel wat. Zo heeft hij een prachtig uitzicht op zee, is de Rolls Royce garage om de hoek en staat hij in zeven minuten op het vliegveld van Nice. Via zijn Instagram pagina zien we regelmatig hoe zijn optrekje eruit ziet en zeg nou zelf, voor een huurwoning is dat zeker niet slecht.

View this post on Instagram

Enjoying the view 😎 #keeppushing

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1) on

Ma Verstappen als interieur architect

Mocht je overigens denken dat het met de smaak van Max wel goed zit, dan zal het wellicht een verrassing zijn dat hij het niet zelf heeft ingericht. Verantwoordelijk voor al dat moois is zijn moeder. Die komt trouwens ook regelmatig koken voor zoonlief en kan zo mooi een oogje in het zeil houden.

Dat Max het in Monaco naar zijn zin heeft, blijkt wel uit het feit dat hij er graag verblijft. Naar eigen zeggen is het er altijd lekker weer en kan hij, als zijn drukke schema het toe staat, even lekker op de fiets stappen en profiteren van het bergachtig landschap. Voor Max is dat de ideale training.

Kopen kan ook: vanaf 16 miljoen euro

Mocht je nu nog willen weten wat Max aan huur elke maand kwijt is, dit blijft helaas geheim. Een kleine indicatie kunnen we je wel geven, een appartement met twee slaapkamers kost al gauw 16.000 euro in dezelfde wijk. Reken er dus niet op dat Max huursubsidie ontvangt. Overigens is kopen ook een optie, voor een vergelijkbare woning moet je echter wel even minimaal 16 miljoen neerleggen. Dat is nog altijd een flink stuk meer dan het appartement van advocaat Plasman dat momenteel te koop staat op Funda.

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Formule 1 en Max Verstappen? Volg dan onze gloednieuwe pagina F1Max.