Dit kan je verwachten van het nieuwe Call of Duty seizoen

De Operator die je kan gebruiken in het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare is Alex. Je kan hem ontgrendelen via de Battle Pass. Door Tiers te voltooien kan je ook weer nieuwe wapens vrijspelen. De wapens die je vrij kan spelen zijn de Renetti Handgun en de SKS sniper. Er worden in totaal drie nieuwe maps toegevoegd. Om te beginnen met een map die een kleinere en tactischere versie is van de map Aniyah Palace. De tweede map is Hovec Sawmill en Aniyah Incursion. De laatste is een ‘reimagining’ van Backlot uit Call of Duty 4: Modern Warfare, die de naam Talsick Backlot gaat dragen.

Call of Duty: Modern Warfare seizoen 3

Nieuw voor de PlayStation 4

Als je op een PlayStation 4 gamet heb je geluk. Dan krijg je namelijk de mogelijkheid om in een nieuwe Survival map, ook wel Shoot House, te spelen. Als je PlayStation Plus abonnee bent krijg je ook nog eens een ‘Combat Pack 2’ cadeau. Deze bestaat uit de volgende content: Epic weapon charm, Epic handgun blueprint, Epic sniper rifle blueprint. Epic tactical knife, Epic Operator skin for Wyatt, Spray, Animated calling card en 60-minute Double Weapon XP Token. Dit pakket kan je ophalen in de PlayStation Plus sectie van de Playstation Store. Ook zal er een nieuwe Finishing Move en een nieuwe skin komen in het derde seizoen.

Call of Duty: Warzone

In Call of Duty: Warzone is het vanaf vandaag mogelijk om in plaats van drie, met vier spelers een team te vormen. Infinity Ward zal gaandeweg het seizoen aan Warzone twee extra modi toevoegen. Dit zullen ‘Jugg of War’ en ‘Sabotage’ gaan worden.

 

Hierboven kan je de trailer van het derde seizoen bekijken. Doordat er veel nieuwe content beschikbaar komt is de download wellicht groot. Houd er dus rekening mee dat dit eventjes kan duren.