Nieuwe actiefilm Extraction

Extraction is de aankomende actiefilm waar we ongetwijfeld van zullen genieten. De film draait om Tyler Rake (gespeeld door Chris Hemsworth). Rake is een huurmoordenaar die nergens voor terugdeinst. De film gaat over een speciale opdracht die hij krijgt. De zoon van een internationale, grote crimineel is ontvoerd. Aan Rake de taak om het kind te redden. Dit blijkt echter een hele klus. Bovendien is met de bevrijding het verhaal niet uit. De twee moeten in veiligheid zien te blijven, terwijl er in het gehele land chaos uitbreekt. Rake komt in Extraction vervolgens voor het dilemma te staan hoe ver hij bereid is om te gaan voor de jongen, om wie hij inmiddels is gaan geven.

Extraction heeft Internationaal karakter

De originele werktitel waaronder de film werd gemaakt was Dahka. Dit is de hoofdstad van Bangladesh. De film werd dan ook onder andere in Bangladesh gefilmd, net als India en Thailand. Veel acteurs uit de film komen uit deze landen. Toch is er ook één bekend gezicht te zien, die al eerder in een Netflix-productie opdook. David Harbour speelt namelijk in een rol in Extraction. We kennen de acteur uit Stranger Things, waar hij de rol van Jim Hopper speelt.

Extraction

Chris Hemsworth verdient bakken met geld

Voor zijn rol in Extraction kreeg Chris Hemsworth hoogstwaarschijnlijk weer veel betaald. Hij was één van de 10 best betaalde acteurs van 2019 en zal dit hoogstwaarschijnlijk ook in 2020 worden. Zijn hoge salaris heeft Chris Hemsworth onder andere te danken aan zijn rollen als Thor in de Avengers-serie. Wat dat betreft is hij in goede handen. De film is namelijk geproduceerd door de Russo broers. Zij namen ook Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame voor hun rekening. Dat we in Extraction dus veel actie kunnen verwachten, lijkt niet meer dan logisch.

Andere actiefilms op Netflix

We kunnen de film vanaf 24 april op Netflix verwachten. Nog ongeveer twee weken geduld hebben dus. Tot die tijd kun je altijd een blik werpen op de 10 beste actiefilms op Netflix. Check hieronder alvast de vette trailer van de film om een idee te krijgen van de stunts, explosies, actiescènes en ontsnappingspogingen.