Thuis trainen met deze fitness apparaten

Thuis trainen heeft een aantal voordelen. Allereerst is het één van de manieren om geld te besparen met sporten. Bovendien hoef jij je geen zorgen te maken om de 5 tekenen dat jij een lul bent in de sportschool. Het vervelende is echter dat geschikte apparatuur behoorlijk prijzig kan zijn. Gelukkig komt de Lidl met goedkope alternatieven. Door deze apparaten heb jij het thuis trainen altijd binnen handbereik en kan jij eindelijk werken aan die goede voornemens. Dit zijn drie toestellen die zeker de moeite waard zijn.

Hometrainer

Deze hometrainer heeft zes verschillende weerstandsprogramma’s en een weerstandsregeling met maar liefst 24 weerstandsniveau’s. Je voortgang kan je gemakkelijk bijhouden op je apparaat. Een eenvoudig te besturen computer laat je namelijk alles zien wat je moet weten tijdens het sporten. De tijd, afstand en snelheid, maar ook het aantal omwentelingen, calorieverbruik en hartslag zijn makkelijk af te lezen. De hometrainer koop je in een zilveren of een witte uitvoering.

thuis trainen

Check hier voor meer info over de hometrainer.

Trainingsbank

Het thuis trainen van je spieren doe je met deze trainingsbank. Je neemt onder andere je armen, buik en schouders onder handen, maar besteedt ook nog eens aandacht aan je rug en je heupen. De fitnessbanden zijn verstelbaar. De bank zelf kan worden ingeklapt. Hierdoor neemt de trainingsbank geen onnodige ruimte in beslag als je niet bezig bent met het thuis trainen van je lichaam.

thuis trainen

Check hier voor meer info over deze trainingsbank.

Roeimachine

Door te roeien met deze machine train jij je bovenlichaam, rug, armen en benen. De roeimachine kan worden ingesteld op vier verschillende weerstandsniveaus. Op een LCD-scherm zijn de tijd, slagen per minuut, totale slagen en je calorieverbruik te zijn. Zo zie jij precies tijdens het sporten wanneer je wat harder moet roeien, en wanneer jij je goal hebt gehaald.

thuis trainen

Check hier voor meer info over de roeimachine.

Groot assortiment fitness apparaten voor thuis

De Lidl heeft een uitgebreid assortiment van fitness-artikelen. Zo vind jij precies wat je nodig hebt, van fitnessballen of andere accessoires, tot een trilplaat of race bike. En dat ook nog eens voor fijne prijzen.