Lidl deals

De Lidl bewijst maar eens te meer veel meer te zijn dan een ‘normale’ supermarktketen. Eerder verkochten ze al een elektrische step en deze spotgoedkope smart-tv. Ook kwamen ze aanzetten met Garmin smartwatch en met een e-bike als instapmodel. Nu komt daar dus een robotstofzuiger bij.

Robotstofzuiger Lidl

Check deze link om naar de Lidl website te gaan

Robotstofzuiger van de Lidl

Een compleet opgeladen robotstofzuiger kan tot 60 minuten achter elkaar stofzuigen. Je kan hem gebruiken op harde ondergronden en tapijten die maximaal 1 centimeter hoog zijn. De 4 reinigingsprogramma’s waar je uit kan kiezen zorgt dat je vloer schoner wordt dan ooit tevoren. Verder beschikt de stofzuiger over vijf modi:

  • Auto – reiniging in evenwijdige banen met 60% overlapping
  • Spot – reiniging in spiraalvorm met maximale zuigkracht
  • Hoeken – reiniging langs de plinten
  • Max – reiniging met maximale zuigkracht; te gebruiken bij de modi auto
  • Classic – reinigen in willekeurige modus

Robotstofzuiger

Je kan hem besturen via een app en met een afstandsbediening

Het handige is dat je de robotstofzuiger kan besturen met een app die je op je telefoon kan installeren. Daarnaast kan je via de app een dagspecifieke programmering instellen. Naast je telefoon kan je hem ook besturen met een bijgeleverde afstandsbediening. De robotstofzuiger produceert een geluid van 70 Db. Daarnaast heeft hij een inhoud van 0,7 liter.

Robotstofzuiger Lidl

Een robotstofzuiger met goede beoordelingen

Bij geen enkel product heb je de garantie dat het positief uit gaat pakken. Bij dit product is, naar aanleiding van de beoordelingen, die kans wel heel groot. Gemiddeld kreeg de robotstofzuiger een beoordeling van een 4,6 – op een schaal van 5. Zo is Bert erg blij: “Ik ben super tevreden. Kan deze robot aanbevelen”. De gadget kost 180 euro. Als je hem nu bestelt zal die binnen 5 werkdagen geleverd worden.