Lidl houdt van aanbiedingen

Als je dure producten voor een afgeprijsde prijs aan wil schaffen is het aan te raden om de Lidl aanbiedingen goed in de gaten te houden. Regelmatig biedt de Duitse supermarktketen producten met een hoge korting aan. Deze fitnessapparaten ga je bijvoorbeeld nergens goedkoper vinden. Ook deze gigantische whiskyvaten zijn het bekijken waard. De onderstaande Garmin smartwatch kunnen we nu toevoegen aan het lijstje met afgeprijsde producten van de Lidl.

Garmin smartwatch Lidl

Check hier voor meer info over de smartwatch.

Garmin Vivoactive 3 smartwatch bij de Lidl

Deze Garmin smartwatch is multifunctioneel. Hij is perfect om te gebruiken tijdens het sporten maar ook daarbuiten is dit een ideaal product. Er zit een gps in waardoor je nooit de weg kwijt raakt. Door de vele verschillende apps kan je deze smartwatch gebruiken voor praktisch elke sport. Denk bijvoorbeeld aan zwemmen, hardlopen, krachttraining, wielrennen en golf. Hij is waterbestendig waardoor jij vrijuit kan trainen. Je kan trainingsschema’s toevoegen en al je work-outs zullen worden opgeslagen. Dit is dus je ideale trainingsmaatje die je naar nieuwe hoogtes zal brengen.

Horloge

Koppel de smartwatch aan je smartphone

Je kan dit geavanceerde horloge makkelijk koppelen aan je smartphone. Zo kan je je prestaties makkelijk checken op je smartphone en deze delen met je vrienden.

Horloge

Meer dan voor alleen tijdens het sporten

Zoals we al zeiden is deze smartphone niet alleen handig om te gebruiken tijdens het sporten zelf. Zo kan je via de smartphone ook up-to-date blijven van wat er zich afspeelt op social media. Ook kan je ermee bellen en berichten versturen. Je kan er zelfs mee betalen in de winkel doordat je je bankpassen kan toevoegen. Op het moment dat je deze smartwatch draagt wordt je telefoon overbodig.

Deze vette smartwatch, met alles erop en eraan, kan je bij de Lidl krijgen voor maar 149 euro. Voor zo’n smartwatch kunnen we dat toch wel een koopje noemen,