De slimme televisies van tegenwoordig

Als je een (nieuwe) televisie wil kopen is de prijs een belangrijk aspect. Het is namelijk een behoorlijke investering. Toch is een televisie zeker een product dat jij graag in huis wil hebben. Wij hoeven je vast niet te vertellen dat de keuze op een Smart-TV moet vallen. Hierdoor wordt het namelijk mogelijk om bijvoorbeeld Netflix op je beeldscherm te kunnen kijken wat een absolute vereiste is voor elke man. De Lidl komt met een televisie waarop dit allemaal mogelijk is.

De Lidl staat bekend om zijn goedkope producten. Als je goedkoop boodschappen wil doen is het een goed idee om naar de Lidl te gaan. Je zou het niet snel verwachten, maar ze bieden nu ook een Smart-TV aan. Zoals je misschien al denkt zou dit toch best wel een goedkope televisie moeten zijn, en dat klopt. Hij zou niet misstaan in je mancave.

Een goedkope Smart-TV met genoeg mogelijkheden

Natuurlijk wil je geen televisiescherm hebben waar je 1 meter vandaan moet gaan zitten om het goed te kunnen zien. Dat is bij deze Smart-TV dan ook absoluut niet het geval. Hij is namelijk 55″ (een schermdiagonaal van 139 centimeter). Ook kan je je apparaten erop aansluiten doordat er 3 HDMI-ingangen aanwezig zijn. Als je hem besluit te bestellen hoef je niet lang te wachten: binnen drie dagen zal die namelijk al bij je geleverd worden.

goedkope smart televisie

Verder is de goedkope Smart-TV voorzien van HDR-technologie voor een beter contrast en verhoogde helderheid. Tevens beschikt dit product DTS-HD surround soung voor optimaal geluid wanneer jij de tofste films en series kijkt. Hij heeft een prijskaartje van slechts 449 euro, wat voor een Smart-TV zeker aan de lage kant is.

Check hier voor meer info over de televisie

Meer deals van de Lidl

Bij Lidl verkopen ze wel is vaker producten waar je van opkijkt. Zo verkopen ze ook een spotgoedkope grill-egg, en kan je er zelfs fitness apparaten krijgen.