De Lidl is een specialist in technologie

Je kan bij de Lidl verrassend genoeg vaak terecht voor aantrekkelijke deals voor dergelijke producten. Bekijk bijvoorbeeld deze spotgoedkope smart-tv of deze toffe Garmin smartwatch.

Gaming stoel

Deze stoel weegt 14,5 kg. Een belangrijk element van een game stoel is natuurlijk dat die comfortabel zit. Bij deze stoel, die van het merk Silvercrest is, ben je daarvan verzekerd. De stoel heeft namelijk een extra hoge rugleuning waar geïntegreerde hoofdsteunen in zitten. Als je even lekker naar achteren wil zitten kan dat ook door een afsluitbaar kantelmechanisme. De zithoogte kan je aanpassen door een gasveer. Ook heb je de mogelijkheid om 360 graden te draaien met deze stoel. Daarnaast is de stoel gemaakt van onderhoudsvriendelijk leer.

game stoel

Check deze link voor meer info over de gaming-stoel

Gaming-headset

Ook deze headset is van het merk Silvercrest. Deze goedkope headset komt met een microfoon zodat jij tijdens het gamen perfect kan communiceren met je medespelers. De oordoppen zijn gemaakt van zacht leer waardoor het voor jou geen probleem zal zijn om de koptelefoon uren lang achter elkaar te dragen. Daarnaast zorgen de 40 mm oorschelpen voor een uitstekend geluid. Het volume kan je op de kabel snel en makkelijk aanpassen. Headset

Check deze link voor meer info over de goedkope gaming-headset

Gaming-muis

Deze game-muis heeft wel 7 programmeerbare knoppen waardoor je hier perfect mee kan gamen. Door het design van de muis krijg je zo min mogelijk last van je hand. Hierdoor kan je wel uren achter elkaar zonder problemen gamen, iets wat deze dagen geen ondenkbaar scenario is. Het licht op de muis en de sensor zijn verstelbaar in zes verschillende standen. Je moet 25 euro voor deze vette game-muis betalen.

Gaming-muis

Check deze link voor informatie over de gaming-muis