Laatste deel Suits seizoen 7 eindelijk op Netflix

Suits gaat over het fictieve advocatenbureau Pearson Specter Litt in New York. De onderliggende relaties in het bureau, de machtsstrijd en de rechtszaken houden kijkers al seizoenen lang in hun greep. Inmiddels hebben wij al 6 en een half seizoen kunnen genieten van de personages in de show. Suits seizoen 7 werd opgesplitst in twee delen, waarvan de tweede helft vanaf vandaag ook op Netflix is verschenen. In Amerika zijn ze al een stuk verder. Daar zijn het achtste en negende seizoen van de serie ook al te zien geweest, waarna de serie ermee stopte. Wel is er een spin-off in het leven geroepen, die helaas na één seizoen al sneuvelde. Voor nu zijn onze ogen gericht op het tweede deel van Suits seizoen 7.

Suits seizoen 7

Huwelijk en cliffhanger

In het tweede deel van Suits seizoen 7b kunnen we onder andere het langverwachte huwelijk tussen twee personages verwachten. Andere personages lijken juist te worstelen met hun gevoelens voor elkaar, zo blijkt uit een teaser. Het team krijgt versterking van een nieuw personage genaamd Alex. Ook blijken bepaalde zaken het team al gauw in de problemen te brengen en niet zo gemakkelijk te zijn als ze lijken. We kunnen we er vanuit gaan dat het seizoen zal eindigen met de nodige cliffhangers, aangezien er nog twee seizoenen zullen volgen. Reden genoeg dus om de laatste afleveringen aan te zetten.

Geen Meghan Markle (Rachel Zane) meer na dit seizoen

Opvallend is het feit dat Meghan Markle na dit seizoen stopte met haar rol in de serie. Nadat zij in het huwelijksbootje stapte met prins Harry besloot ze de advocatenserie achter zich te laten. Het zullen dus de laatste afleveringen zijn waarin we kunnen genieten van de beste momenten van Meghan Markle als Rachel Zane. Het is nog niet bekend wanneer het achtste seizoen in Nederland te zien zal zijn. Voor nu kunnen we in elk geval op Netflix genieten van de rest van Suits seizoen 7.