Voedingsmiddelen voor betere orgasmes

Mocht je van mening zijn dat het eten van oesters een onmisbaar element is voor betere orgasmes, dan zit je er helaas naast. Het kan je wel in de stemming brengen, maar dat is dan ook alles. Waar het om gaat is het stimuleren van de bloedsomloop. Oesters kunnen zorgen voor meer opwinding, eieren vergroten je uithoudingsvermogen en de geur van selderij staat bekend als de ‘plantaardige Viagra’, maar dat betekent nog steeds niet dat je er intens door gaat klaarkomen. Kortom, sla de oesters over en ga voor die ingrediĆ«nten waarvan bewezen is dat het werkt.

Met de acht onderstaande voedingsmiddelen krijg jij betere orgasmes:

  1. Olijfolie

Olijfolie is in veel opzicht een ondergewaardeerd product. Het is niet alleen handig in de keuken, maar ook voor je ervaringen in bed. Het gebruik van olijfolie stimuleert ook de productie van testosteron bij vrouwen, een noodzakelijk hormoon dat nodig is voor zowel het libido als het bereiken van een orgasme.

orgasmes

  1. Hete pepers

Wat heeft peper met het klaarkomen te maken? Nou, meer dan je denkt. Om te beginnen wordt je er warm van en brengen ze daardoor het lichaam klaar voor de actie. Het stimuleert daarnaast de bloedsomloop, ook naar de edele delen inclusief de vagina. Dat heb dus nodig om een spetterend orgasme te krijgen.

  1. Knoflook

Je houdt ervan of juist helemaal niet, maar knoflook is essentieel als je jouw orgasme wilt intensiveren. Het grote voordeel van knoflook is namelijk dat het allicine bevat wat juist een positieve invloed heeft op de bloedtoevoer. Ben je gek op olijven met knoflook, neem dan gerust een schaaltje extra. Bijkomend voordeel voor de mannen: vrouwen worden aangetrokken door mannen die lichtjes naar knoflook ruiken, schaam je dus vooral niet.

  1. Asperges

Grote kans dat je niet direct aan asperges zult denken in combinatie met geweldige seks, maar dan kon wel eens gaan veranderen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van de histamineproductie door het eten van asperges. Een gebrek aan histamine zorgt namelijk voor zwakke en onregelmatige orgasmes.

  1. Vis

Goed nieuws: vis verhoogt je libido. Goede reden dus om je tegoed te doen aan allerlei visproducten. Sterker nog, hoe vetter, hoe beter. Dergelijke vissoorten bevatten namelijk extra veel Omega 2-vetzuren die op hun beurt weer betrokken zijn bij tal van processen in de hersenen. Het resulteert namelijk in de vergrote gevoeligheid van de geslachtsorganen waardoor je orgasme een stuk intenser zal aanvoelen. Mocht je vegan zijn, kies dan voor walnoten, die bevatten namelijk ook grote hoeveelheden Omega 3.

betere orgasmes lekker klaarkomen

  1. Sinaasappelen

Vitamine C is gezond en versterkt het immuunsysteem. Wat je wellicht niet wist is dat het ook zorgt voor een goede bloedsomloop. Je raadt het al, dat betekent dus ook dat er verhoudingsgewijs meer bloed naar de geslachtsorganen stroomt en daar kun je dus mooi van profiteren.

  1. Rode wijn

We gaan zeker niet suggereren dat het de bedoeling is om dronken te worden van wijn, maar in dit geval is het niet onlogisch om wijn te omhelzen. Uit een studie uit 2009 bleek dat het regelmatig nuttigen van rode wijn goed is voor het seksleven van de vrouw. Zelfs het drinken van een glas wijn per dag kan al het verschil maken tussen goed en geweldig. Het zorgt voor meer verlangen en doorbloeding,

  1. Pure chocolade

Net als bij oesters, wordt donkere chocolade geassocieerd met het stimuleren van opwinding bij vrouwen. Het wekt ook het verlangen op en ‘stimuleert het aangaan van fysieke contact’. Een goede doorbloeding zorgt dus voor sterkere orgasmes.