Wie zijn de nieuwe personages in La Casa de Papel seizoen 5?

Eerder deelde Netflix al mee dat er twee nieuwe acteurs toegevoegd zouden woorden aan de cast van La Casa de Papel. De namen wisten we al, maar nu weten we ook welke rol zij gaan vertolken. Als jij bekend bent met Spaanse series op Netflix, dan is de kans groot dat jij deze twee acteurs wel kent. De eerste acteur is Miguel Ángel Silvestre. Hij speelde eerder al in Sense8 en Sky Rojo. In seizoen 5 van La Casa de Papel zal hij in de huid kruipen van de grote liefde van Tokio, genaamd René.

De andere acteur die toegevoegd wordt aan de cast is Patrick Criado. Hij speelde eerder in de Netflix-serie Vivir sin permiso. Hij gaat een nóg opvallendere rol vertolken dan Miguel. Patrick zal namelijk de zoon van Berlin gaan spelen, genaamd Rafael. Dit is enigszins opvallend, aangezien Berlin al eerder in de show is overleden. Houdt dit in dat het verhaal van Berlin toch nog een grotere rol speelt dan gedacht? En zal de theorie over Alicia Sierra dan ook kloppen?

Wat weten we nog meer over het laatste seizoen?

Volgende week verschijnen de nieuwe afleveringen van het laatste seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Op 3 september kunnen we genieten van de eerste vijf afleveringen van het slotstuk. Drie maanden later, op 3 december 2021, zullen de overige afleveringen van seizoen 5 te zien zijn. Helaas komt er dan een eind aan de show.

Maar wat staat ons te wachten? De trailer belooft in ieder geval een seizoen met meer actie dan ooit tevoren. Ook de theorieën over de verhaallijn gaan alle kanten op. Een fan ontdekte zelfs een bizar detail in de trailer. Zo lijkt het erop dat El Profesor vermomd is en geïntegreerd is in het leger dat de bank binnenstormt. Wat dit te betekenen heeft, zullen we vanzelf ontdekken.