De trailer van La Casa de Papel seizoen 5

Eindelijk is de trailer er! Na maandenlang wachten op het slotseizoen van La Casa de Papel seizoen 5 staat nu dan de eerste échte trailer op Netflix. Uit eerdere beelden konden we al met zekerheid zeggen dat de opnames van seizoen 5 waren afgelopen. Ook werd al duidelijk wanneer we het laatste seizoen (dat in twee delen zal worden opgedeeld) op Netflix kunnen verwachten. Het eerste deel daarvan is vanaf 3 september te zien op Netflix. Die datum komt steeds dichterbij, en dus viel het te verwachten dat er vroeg of laat een trailer zou verschijnen. Nu is het dan eindelijk zover. De eerste échte trailer van La Casa de Papel seizoen 5 belooft onwijs veel actie.

 

Er wordt meer duidelijk over de verhaallijn van het laatste seizoen

Er gingen veel theorieën rond over het verloop van La Casa de Papel in seizoen 5. De nieuwe trailer die zojuist bekend is geworden, geeft al wat meer duidelijkheid. Zo zien we hoe Alicia Sierra nou niet bepaald van plan is om met el Profesor te gaan samenwerken. Sterker nog: hij vertelt zijn teamleden dat het zomaar eens de laatste keer kan zijn dat hij met ze praat. Ook zien we hoe Alicia hem dreigt te vermoorden.

De andere leden die nog in leven zijn, hebben het ook niet makkelijk. Ze moeten het opnemen tegen een gigantische overmacht van militairen. Het team is dus alles behalve veilig. Explosies, vlammen en de nodige gigantische wapens passeren dan ook de revue in de trailer. Daarin is ook ruimte voor de vertrouwde maskers van de bende. Én we zien – je moet goed opletten – een roodharige voorbijkomen die zomaar eens de vriendin van Berlin kan zijn. Wat betekent dit allemaal? Daar is het nog te vroeg voor om te antwoorden. In elk geval hebben we nu al de trailer van La Casa de Papel seizoen 5, met een 8.3 op IMDb, om ons voor te bereiden op het slotseizoen.