La Casa de Papel seizoen 5

De eerste twee seizoenen van La Casa de Papel gingen over de overval op de Spaanse munt. In het derde en vierde seizoen werd de Spaanse bank overvallen. Deze overval lijkt minimaal nog een seizoen te duren. We hopen dan ook dat er snel bekend wordt gemaakt wanneer het vijfde seizoen op Netflix zal komen. Er gaat nu echter een nieuwe theorie de ronde die weggeeft wat er ons te wachten staat in het volgende seizoen.

Het einde van La Casa de Papel seizoen 4

Voor de mensen die alweer vergeten zijn hoe het vierde seizoen van La Casa de Papel is geƫindigd zullen we het geheugen even opfrissen. Alicia Sierra ligt eruit bij de politie en wordt inmiddels gezocht. Ze is echter op eigen houtje doorgegaan met het oprollen van de Profesor en zijn bende en heeft de Profesor gevonden in zijn schuilplaats. Dit is waar het vierde seizoen eindigde. Een enorme cliffhanger dus. Deze theorie zou onthullen wat de volgende stap is van Alicia Sierra.

La Casa de Papel

De ophef over de stem van “Bella Ciao”

Alicia Sierra heeft de Profesor eindelijk gevonden. Ze wordt echter gezocht door de Spaanse politie en heeft dus bijna niks meer te verliezen. Aan het einde van de laatste aflevering wordt het nummer Bella Ciao gezongen door een vrouwenstem. Een aantal kijkers is het opgevallen dat het wordt gezongen door de actrice die Alicia Sierra speelt. Is dit toeval of betekent dit dat ze zich in het vijfde seizoen bij de bende van de Profesor zal gaan voegen?

Andere theorie over Alicia Sierra

Er ging ook nog een andere theorie over Alicia Sierra de ronde. Misschien is zij namelijk wel hetzelfde personage als de ex-vrouw van Berlin, Tatiana. Om te zien of deze theorieƫn waar zijn zullen we moeten wachten tot seizoen 5 op Netflix komt. Om de tijd te doden kunnen we nog wel genieten van een filmpje op Instagram van de cast van La Casa de Papel.