La Casa de Papel seizoen 4 is enorm spannend

Alicia Sierra is een behoorlijke sta in de weg voor De Professor en zijn bende. Deze theorie gaat dan ook over deze dame. Er gaan namelijk vermoedens de ronde dat Alicia Sierra hetzelfde personage is als Tatiana, de ex-vrouw van de inmiddels overleden Berlijn. Tatiana was af en toe te zien in het eerste en tweede seizoen van La Casa de Papel, als de vrouw van Berlijn. In het derde en vierde seizoen van La Casa de Papel speelt Alicia Sierra een prominente rol. Tatiana en Alicia Sierra lijken verdacht veel op elkaar, zoals je zelf misschien ook wel hebt geconstateerd.

La Casa de Papel

Dit lijkt de situatie nog verdachter te maken

In seizoen 4 wordt Raquel ondervraagd door Alicia Sierra. Hierbij vertelt Alicia dat haar man Germán, wat Duitsland betekent, is overleden aan kanker. Berlin had ook kanker en de hoofdstad van Duitsland is Berlijn. Hebben we nog meer bewijs nodig?

Het zou catastrofale gevolgen kunnen hebben

Als deze theorie waar zou zijn zou dat grote gevolgen kunnen hebben voor de bende van De Professor, die de bank van Spanje probeert te beroven. Tatiana, oftewel Alicia, was namelijk vaak bij de besprekingen van de Professor en Berlijn die gingen over hoe ze de bank van Spanje het best zouden kunnen beroven. Hierdoor zou zij kunnen weten wat De Professor en zijn team van plan zijn. Berlijn heeft zelfs het hele plan tegen Tatiana onthuld. Dit zou haar dus enorm in de kaart kunnen spelen in de strijd die ze tegen onze helden voert.

La Casa de Papel

Wat gaat Alicia Sierra doen?

Raquel was in het tweede seizoen het hoofd van de politie toen ze overliep. Zou Alicia Sierra, nu hoofd van de politie, ook kunnen gaan overlopen naar de bende van De Professor?

Wanneer komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Op Instagram heeft het Spaanse Netflix account aangegeven dat Alicia en Tatiana niet door dezelfde actrice gespeeld worden. Ze sluiten echter niet uit dat het in de serie wel dezelfde persoon is. We zullen dus waarschijnlijk tot het vijfde seizoen moeten wachten om hier uitsluitsel over te krijgen.