La Casa de Papel cast vrolijkt ons op

In tijden van nood kunnen we altijd rekenen op de cast van La Casa de Papel. Natuurlijk vooral door te kijken naar de spannende afleveringen van het nieuwste seizoen en onze hersens te kraken over potentiële theorieën voor het nieuwe seizoen. Voor iedereen die even een hart onder de riem nodig heeft of voor wie de corona-maatregelen wel heel dichtbij komen, is er nu iets luchtigs. Úrsula Corberó plaatste namelijk een vrolijk filmpje op haar Instagram. Daar schotelt ze ons een heuse danssessie voor. Normaal houden we de pagina van de Spaanse schone ook al in de gaten. Dan gaat het echter voornamelijk om de zwoele foto’s op de Instagram van Ursula Corbero.

La Casa de Papel

Filmpje van dansende Professor

Het filmpje is gemaakt in Thailand, tijdens opnames van de Spaanse populaire serie. We zien voornamelijk Tokio en Stockholm dansen. Ook maakt Denver zijn opwachting in het filmpje. Het meest verrassende element van het filmpje is waarschijnlijk wel Alvaro Morte. De acteur die de rol van de Professor voor zich neemt lijkt in niets meer op zijn personage. Hier zien we iemand die niet ongemakkelijk in zijn vel zit en zelfverzekerd voor de dag komt. Het geeft ons wederom een kijkje in het echte leven van de cast van La Casa de Papel.

View this post on Instagram

Happy times 🌹 #LCDP #Thailand

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

Toekomst van Netflix serie La Casa de Papel

De vrolijke scène doet ons denken aan flashbacks in de serie. Daar zien we immers meerdere malen hoe de bendeleden met elkaar lachen, drinken, het bed delen en dansen. In het echte leven kunnen ze dus ook goed met elkaar overweg. Gelukkig maar, want als het aan ons ligt komt dat nieuwe seizoen zo snel mogelijk. Ook de mogelijke spin-off over één van de bendeleden klinkt ons als muziek in de oren. Heb jij het vierde seizoen van La Casa de Papel nog niet gezien, kijk dan snel alle afleveringen op Netflix. Che