Úrsula Corberó speelt Tokio

La Casa de Papel is één van de populairste én spannendste series op dit moment. Al seizoenen lang is te zien hoe Tokio en de rest van haar bende overvallers onder leiding van Le Professor uit handen van de politie proberen te blijven. Úrsula Corberó speelt Tokio. Dit personage wordt gekenmerkt door haar impulsiviteit, sensualiteit en roekeloosheid. Een dame om voorzichtig aan te pakken, blijkt. Hoe het met het personage afloopt is nog even wachten. Wel weten we dat La Casa de Papel seizoen 5 er aan zit te komen. Ook gaan er geruchten over spin-offs van La Casa de Papel. Als het aan ons ligt komen er dus nog genoeg afleveringen om te genieten van deze dame.

Populariteit van de serie

Het personage dat Tokio speelt heet Úrsula Corberó. Voor La Casa de Papel was ze voornamelijk bekend van de serie Isabel (een historisch drama) en veel komedies. Het succes dat Ursula had met La Casa de Papel heeft voor een duidelijke verandering gezorgd in haar carrière. Sinds de serie zo populair wordt krijgt ze serieuzere rollen en Engelstalige rollen. Bovendien is ze voor haar optreden in de populaire show vaak in de prijzen gevallen.

La Casa de Papel op Instagram

Het contrast tussen Úrsula Corberó en haar personage lijkt echter niet al te groot. Het Instagram account van de actrice besteedt aandacht aan mode, kunst, de natuur en humor; maar nog altijd op een sensuele manier.

Het is duidelijk dat Úrsula Corberó goed in haar vel zit en zich zelfverzekerd voelt over haar lichaam. Wat dat betreft is ze precies hetzelfde als haar personage Tokio. De show heeft overigens nog meer knappe verschijningen voortgebracht. Ook de actrice die Alison Parker speelt is prachtig om te zien, in én buiten de show. Aanschouw Tokio nog een aantal keer hieronder: