Spin-off van La Casa de Papel 

Het universum van La Casa de Papel blijft zich maar uitbreiden. Uitspraken en geruchten rondom het vervolg van de serie na het spannende derde seizoen deden al langer de rondte. Zo hoorden we eerder nieuws over de release-datum van seizoen vier. Ook hoorden we over het vijfde seizoen van de serie. Nu kunnen we aan deze nieuwtjes en geruchten ook een eventuele spin-off toevoegen. Hier deed de producent van de serie namelijk uitspraken over.

La Casa de Papel

Producent doet interessante uitspraken

Jesús Colmenar is de producent van La Casa de Papel en heeft een aantal interessante uitspraken gedaan over de toekomst van de serie. Hij gaf aan dat hij dat hij nadenkt over een potentiële spin-off. Hij deed deze uitspraak tegenover een grote groep fans, maar bleef verder wel erg geheimzinnig over de spin-off. Wel bedankte Colmenar alle fans, want zonder hun was La Casa de Papel niet zo groot geworden.

De hoofdpersoon van de spin-off

De producent wilde niet vertellen over welk personage de eventuele spin-off zou gaan. Als je het ons vraagt is het begrijpelijk dat dit een lastige keuze zou zijn. Door de seizoenen heen zijn we bekend geworden met personages als Tokyo, Berlin, Rio en el Profesor. Stuk voor stuk zijn zij personages met een diepere laag en zou hun verleden kunnen dienen als onderwerp van een spin-off. In onze ogen zou een spin-off over el Profesor het meest voor de hand liggend zijn, wegens het verleden van zijn vader en zijn broer.

Uitspraken over een spin-off zouden ook het aankomende vierde seizoen kunnen spoilen, iets wat we natuurlijk niet willen. Het blijft dus wachten op verdere uitspraken van Colmenar of de acteurs. Pedro Alonso, die Berlin speelt in de serie, deed al zo’n uitspraak. Hij was van mening dat er over bijna elk personage wel een spin-off kan worden gemaakt.

La Casa de Papel

Het vierde seizoen van La Casa de Papel

Voor het vierde seizoen moeten we nog even geduld hebben. Toch duurt het, als we de geruchten rondom de releasedatum van seizoen 4 van La Casa de Papel moeten geloven, niet lang meer. Tot die tijd kunnen we nog genieten van de oude afleveringen. Eén van de bedenkers van de populaire serie, is tevens bezig met een nieuwe crime-serie die zich op Ibiza af zal spelen. Deze serie zal White Lines heten en belooft net zo spannend te worden.