Nieuwe series op Netflix in week 47

Netflix stelt ons wederom niet teleur. De nieuwkomers deze week zijn erg verschillend van elkaar, maar lenen zich allemaal voor een lekkere avond (of avonden) op de bank.

The Crown – Seizoen 3

Grote kans dat jij en je partner de eerste twee seizoenen van deze serie hebben verslonden. De serie is immers de perfecte combinatie tussen spanning, drama, romantiek en historie. The Crown focust elk seizoen op een bepaalde tijdsperiode uit het veelbewogen leven van Koningin Elizabeth II, die nu al 67 jaar koningin van Engeland is. Elizabeth, nu een rustige dame op leeftijd, heeft in haar jongere jaren veel te verduren gehad. Het derde seizoen gaat over de periode van 1964-1976. Hiervoor zijn nieuwe acteurs en actrices (waaronder Helena Bonham Carter) uitgekozen om de rollen uit de eerste seizoenen te vertolken. Sinds gister is het derde seizoen te zien.

Alta Mar – Seizoen 2

Eerder schreven we al over deze serie. Alta Mar speelt zich af in de jaren ’40. Hierin stonden twee zussen centraal die werden geconfronteerd met mysterieuze moorden. Een aspect dat de situatie bemoeilijkt: ze bevinden zich midden op een groot cruise schip, waar ze niet van af kunnen. Al gauw is iedereen een verdachte, van de bemanningsleden tot de passagiers. Het tweede seizoen gaat verder waar seizoen één is gestopt. Als we de Spaanstalige trailer moeten geloven, biedt ook dit seizoen genoeg mysteries én nieuwe onopgeloste moorden. Vanaf vrijdag 22 november staat het tweede seizoen online.

Nailed It! Holiday

In Nailed It! worden amateurbakkers gebaseerd op hun kookkunsten door een professionele jury. De amateurs doen pogingen om bestaande taarten en cakes na te maken. Dit proces én het jurycommentaar gaat gepaard met veel grappen en humor. Nu is er dus ook een kerstvariant: Nailed It! Holiday. Deze serie heeft een hoog feel-good gehalte. Hij werkt op je lachspieren en brengt je in de kerstsfeer (al is het maar de vraag of je dit als iets positiefs opvat!). Bovendien ga je je, na het zien van de uiteindelijke creaties, minder slecht voelen over jouw eigen prestaties in de keuken. Vanaf 22 november kan je van deze special genieten.