Bang & Olufsen is een specialist in high-end gadgets

Eerder lieten wij jullie al kennismaken met het Deense Bang & Olufsen, dat gespecialiseerd is in high-end audioproducten, videoproducten en telefoons. Met de focus op vakmanschap, performance én design creëert B&O niet zomaar gadgets. Alle producten zijn praktische pronkstukken voor de man. Van een krachtige soundbar waarmee jij jouw woonkamer omtovert tot een thuisbioscoop tot aan de stijlvolste speakers die jij ooit zal zien. Nu komt het merk met een nieuwe generatie draadloze oordopjes die alle verwachtingen overtreffen.

Goede draadloze oordopjes behoren tot de belangrijkste gadgets

Vandaag de dag zijn oordopjes niet langer meer een bijkomstigheid. Het zijn volwaardige gadgets geworden die niet meer kunnen ontbreken in het dagelijkse leven. Van een rondje hardlopen tot aan een werkdag op kantoor, we kunnen simpelweg niet meer zonder. Een gadget die zo geïntegreerd is in ons leven verdient dan ook de nodige aandacht. Gelukkig denkt Bang & Olufsen daar ook zo over. Ze hebben hun wireless oortjes nóg beter gemaakt. Het resultaat: de derde generatie BeoPlay E8 draadloze oordopjes.

Bang & Olufsen BeoPlay E8 draadloze oordopjes

Zoals we al eerder zeiden: de wireless in-ear oortelefoon overtreft alle verwachtingen en beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van afspeelkwaliteit en batterij.

BeoPlay E8 3.0: beter, compacter én stijlvoller

Waar het in de essentie om draait bij oortelefoons, is natuurlijk de geluidskwaliteit. Door middel van Bluetooth 5.1 en Aptx bieden de oordopjes snel en kraakhelder geluid; van een niveau dat je nooit had verwacht van zulke compacte oortjes. Bovendien is de gesprekskwaliteit stukken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De BeoPlay E8 3.0 is voorzien van maar liefst vier ingebouwde microfoons. Of jij nou je favoriete tracks luistert of aan het bellen bent, deze nieuwe ervaring is onuitwisbaar. Wanneer jij je volledig wilt focussen op het geluid en alle ruis wilt uitschakelen, kan jij met slechts één druk tegen het oortje de noise cancelling-functie activeren.

mooie bluetooth oortjes

Mensen die al eerder draadloze oordopjes in de handen (oren) gehad hebben, weten hoe belangrijk de batterijduur is van zo’n dergelijke gadget. Er is weinig net zo vervelend als het moment dat jouw oordopjes uitvallen wanneer jij ze écht nodig hebt. Met de BeoPlay E8 3.0 zal dit echter niet zo snel gebeuren. De oordopjes bieden jou van zeven uur lang luisterplezier met één lading. Bij een stijlvolle set wireless oordopjes hoort natuurlijk een net zo’n mooie case. Met de meegeleverde lederen oplaadstation kan jij de oordopjes vier keer volledig opladen, wat inhoudt dat jij tot wel 35 uur kan genieten van jouw muziek.

Bang & Olufsen BeoPlay E8 draadloze oordopjes

Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm van de derde generatie draadloze oordopjes van B&O. Met een doorsnede van slechts 19 mm is de BeoPlay E8 3.0 maar liefst 17% kleiner dan zijn voorganger. Dit zorgt ervoor dat de oordopjes ook beter passen in kleinere oren. Met maar liefst vijf meegeleverde oortips zullen ze ongetwijfeld goed in ieders oren liggen.

Als kers op de taart komt B&O ook met een charging pad waarmee jij de case van de oordopjes kan opladen.

oplaad pad

De BeoPlay E8 3.0 draadloze oordopjes worden geleverd in het zwart of de kleur grey mist. Check de website van Bang & Olufsen voor meer informatie.