Enzo Knol werkt hard als YouTuber

De 28-jarige YouTuber Enzo Knol is de afgelopen tijd veel in het nieuws. Niet alleen maar met goed nieuws, al is hij met (zaken rondom) zijn YouTube-kanaal erg succesvol. Recent werd echter ingebroken in de camper van de bekendheid. Daarbij werden veel kostbare spullen gestolen, waardoor de YouTuber letterlijk met de handen in het haar zat. De gebeurtenis met de camper is Enzo Knol echter waarschijnlijk alweer snel vergeten. Althans, het prachtige appartement dat hij heeft gekocht aan het Italiaanse Gardameer zal de pijn in elk geval een stukje verzachten.

Het appartement aan het Gardameer bevindt zich in een resort. Daardoor heeft de YouTuber gemakkelijk toegang tot een groot zwembad. Dat niet alleen,. Het Gardameer én het strand liggen ook in de buurt. Wat dat betreft is er genoeg ruimte en plek om een verfrissende duik te nemen. Met de hoge Italiaanse temperaturen rondom het Gardameer (tevens het grootste meer van Italië), zal hij dat vast kunnen gebruiken.

De vraagprijs voor het appartement van Enzo Knol

Het appartement van Enzo Knol beslaat zo’n 80 m². Over die vierkante meters zijn een grote keuken, een woonkamer, badkamer en slaapkamer verdeeld. Als we echter goed naar de foto’s kijken, vermoeden we dat de YouTuber echter vooral buiten te vinden zal zijn. Zijn nieuwe onderkomen in het buitenland kostte in totaal €350.000. Een flink bedrag, maar voor die prijs heeft hij dan ook een prachtige (vakantie)locatie om volledig te ontspannen. Check de foto’s hieronder of in deze link om een kijkje achter de voordeur van het appartement te krijgen.

appartement Enzo Knol Italië

appartement van enzo knol youtube

slaapkamer in italie Gardameer