Nieuw op Netflix: de films en series in week #31

De maandag is waarschijnlijk niet de favoriete dag van de meeste mensen, maar het betekent wél dat er weer de nodige films en series nieuw op Netflix verschijnen. Deze week zijn er onder andere twee ijzersterke films te zien vanaf vandaag, maar we kunnen ook rekenen op een sterke nieuwe serie.

Gravity

In Gravity spelen Sandra Bullock (Bird Box) en George Clooney (The Midnight Sky) twee astronauten. Het duo is bezig met een missie in de ruimte, maar doordat er veel ruimteafval ontstaat nadat een satelliet ontploft, wordt hun ruimtestation vernietigd. Bovendien is er ook geen contact meer mogelijk met de bewoonde wereld. De twee staan er nu alleen voor. De film werd onder andere geprezen om de regie en de prachtige beelden en won maar liefst 7 Oscars in 2014. Vanaf vandaag staat de film nieuw op Netflix.

 

Blood Diamond

Leonardo DiCaprio (Once Upon a Time in Hollywood) speelt in Blood Diamond een diamantensmokkelaar, die in de gevangenis een man ontmoet die gedwongen werd om diamanten uit te graven. De man, Solomon, vertelt hem over een grote roze diamant die hij heeft verstopt. De smokkelaar gaat hierop met hem samenwerken om die terug te vinden. Ook Jennifer Connelly (Snowpiercer) en Djimon Hounsou (A Quiet Place Part II) spelen in de film. Blood Diamond komt uit alweer uit 2006, maar blijft nog steeds ijzersterk. Vanaf vandaag staat de film nieuw op Netflix.

 

Hit & Run

In deze serie speelt een bekend gezicht: hoofdpersoon Segev wordt gespeeld door de hoofdrolspeler uit Fauda. Hit & Run belooft minstens even spannend te worden. Nadat de vrouw van Segev, Danielle, om het leven komt, staat zijn wereld op z’n kop. Zeker als blijkt dat ze de nodige geheimen had voor haar dood. Was de aanrijding waardoor ze stierf wel een ongeluk? En is Segev zelf nog wel veilig? Vanaf 6 augustus staat de show nieuw op Netflix en komen we achter de antwoorden op die vragen.