Hit & Run op Netflix

Sommige series worden door Netflix al zo lang van tevoren aangekondigd, dat je ze haast weer uit het oog verliest. In het geval van Hit & Run is het binnenkort dan gelukkig eindelijk zover. Binnenkort kunnen we de in de actieserie de zoektocht van Segev Azulai volgen. Hij gaat namelijk op zoek naar de waarheid: wie is er verantwoordelijk voor de moord op zijn vrouw en wie was zij eigenlijk echt? 

Hit & Run

Man onderzoekt de moord op zijn vrouw

De titel van Hit & Run verwijst naar een aanrijding op Segev’s vrouw Danielle. Ze leidt een leven dat op het eerste gezicht perfect is: ze is succesvol als danseres, ziet er goed uit en is gelukkig in haar relatie met Segev. Alles verandert echter als ze op een dag over straat loopt en vanuit het niets aangereden. Segev besluit ook naar New York te gaan en uit te zoeken wat er echt is gebeurd. Want, zo wordt in de trailer duidelijk: aanvankelijk gaat men uit van een ongeluk, maar al gauw blijkt dat hij zijn vrouw slechter kent dan hij al die tijd heeft gedacht. Is er sprake van een grote samenzwering? Heeft men het eigenlijk niet op Segev gemund? Wie is de dader? Die vragen zullen binnenkort in de serie worden beantwoord.

Dit is wanneer je de serie kunt zien

Lange tijd wisten we alleen dat de show ‘binnenkort’ naar Netflix zou komen. Nu is er gelukkig een concrete datum bekend. Noteer vrijdag 6 augustus in je agenda: op die datum staat Hit & Run namelijk nieuw op Netflix. De serie is een productie van de makers van Fauda en van The Killing en speelt zich zowel in de Verenigde Staten als in Israël af. De rol van Segev wordt gespeeld door Lior Raz. Wat dat betreft heeft Hit & Run nóg een gelijkenis met FaudaLior Raz speelde namelijk 36 afleveringen lang de hoofdrol van Doron Kavillio in die Israëlische show.