Het Untold 2021 festival gaat officieel door

Eerder schreven we ook al over het festival Untold 2021 in Roemenië. Destijds was er nog wat onzekerheid over wat er precies ging gebeuren met de maatregelen, maar inmiddels kunnen alle remmen los en gaat het festival officieel door. In Cluj in Roemenië tussen 9 en 12 september welteverstaan.

Van house tot drum & bass

Met namen als Afrojack, Benny Benassi en David Guetta voor de EDM-liefhebbers, Paul Kalkbrenner, Amelie Lens en Nina Kraviz voor de techno-liefhebbers en Camo & Crooked, Chase & Status en Netsky voor de drum & bass fans komt iedereen aan bod. Ook is er een wat meer experimentele stage waar je vooral trance, maar ook house, techno en hardstyle voorbij hoort komen. Kortom: het totaalpakketje voor de festivalgangers.

De verschillende stages

Het Untold 2021 festival is verdeeld over vier stages. Op de main stage staan de grote namen uit voornamelijk de EDM, zoals Martin Garrix, Steve Aoki en Martin Solveig, maar ook The Script en rapper Tyga zijn er te bewonderen. Het bijzondere aan de stage is dat het in het stadion van voetbalclub CFR Cluj bevindt. Een ervaring die je nooit – maar dan ook écht nooit – zal vergeten.

Untold Festival 2021 2.0

De overige stages zijn juist meer gericht op drum & bass, techno en hiphop. In de Galaxy Stage zit je bedekt in een grote tent waar met spectaculaire lichtshows gecombineerd met de muziek van Pan-Pot, Rhadoo en Loco Dice je naar een nieuw universum brengen. De Alchemy Stage is in de open lucht gelegen en hier zullen drum & bass artiesten zoals Rudimental en Dub FX je opzwepen. Tot slot is er dan nog Fortune waar trance-artiesten komen zoals Allen Watts.

Voorwaarden om festival te bezoeken

De Roemeense autoriteiten laten vanaf 1 augustus iedereen weer toe op festivals, mits daarbij wordt voldaan aan de onderstaande voorwaarden mogen deze personen het festivalterrein op:

 ● Personen die gevaccineerd zijn SARS-CoV-2 virus waarbij minstens 10 dagen zit na het voltooien van het vaccinatieschema.

● Personen die negatief testen op een RT-PCR test op het coronavirus, niet ouder dan 72 uur.

● Een negatief resultaat van de antigen test op het coronavirus, niet ouder dan 24 uur.

● Personen tussen de 15e en 180ste dag na een covid-19 besmetting zitten.

Check de website van Untold voor tickets, prijzen en meer info.