Drie jaar geleden gingen we al op bezoek bij Untold festival en beleefden er een geweldige tijd. Dit jaar staat het festival na een jaar absentie opnieuw op het programma. In het Roemeense Cluj wordt het weer een spektakel van jewelste. In dit artikel vertellen wij waarom Untold festival een must-visit is.

Untold festival in Roemenië

Untold vindt dus plaats in Cluj. Dit is qua bevolking de 4e stad van Roemenië en ligt op 461 kilometer afstand van de hoofdstad Boedapest. In het knusse stadje tref je veel leuke plekjes aan. Zo zijn er in de stad veel hippe tentjes te vinden met veel restaurants die eten serveren uit de Mediterraanse keuken. In de zomer is het hier altijd goed vertoeven. Het wordt er goed warm en er valt bijna geen neerslag. Ideale omstandigheden voor een dik festival dus. Want kijkend naar de aankondiging van Untold festival 2021 belooft dit weer veel goeds.

Verschillende grote stages

Het festival is verdeeld over verschillende grote stages waarvan er momenteel al drie stages bekend zijn gemaakt. Main stage bevindt zich in het voetbalstadion van CFR Cluj. Al jaren de meest succesvolle club in Roemenië en de nieuwe club van Anas Tahiri die vorig jaar opviel bij RKC Waalwijk. Op deze stage zie je allerlei wereldberoemde artiesten voorbijkomen zoals Afrojack, David Guetta en onze eigen Martin Garrix.

Wie juist heerlijk hogere sferen wil opzoeken moet bij de Galaxy Stage zijn. Hier vind je de underground techno, house en tech-house van de beroemdste artiesten uit de scene. Wie juist meer van de hiphop en drum & bass houdt moet zeker de Alchemy Stage niet overslaan. Ook liefhebbers van dubstep en grime komen hier aan hun trekken. De andere stages moeten nog bekend worden gemaakt, maar we kunnen dus nu al wel concluderen dat er voor iedere muzieksmaak wel wat is om van te genieten.

De beste artiesten op Untold

Ook qua artiesten zit het echt helemaal snor. Op de Main stage zullen er diverse artiesten te zien én te horen zijn zoals hierboven genoemd, Benny Benassi, DJ Snake, Tyga en meer. Op de Galaxy stage geniet je van Paul Kalkbrenner, Amelie Lens en Nina Kraviz terwijl op de Alchemy Stage Chase & Status, Netsky en Camo & Krooked de boel op stelten komen zetten. Met deze namen ben jij in ieder geval zeker van een groot feest in Roemenië

Een betaalbare én leuke accommodatie

Het mooie aan dit waanzinnige festival is dat het ook erg betaalbaar is. Er zijn meerdere pakketten te verkrijgen, dus jij kan jij festival helemaal op maat reserveren. Zo zijn er dag tickets, 4-daagse pakketten en tickets inclusief accommodatie. Ook qua drank wordt je verwend. Er wordt niet te zuinig gedaan en de prijzen liggen een stuk lager dan in Nederland. Daarnaast zijn er veel eet- en drinktentjes op het terrein en het aanbod is reuze! Zo kan jij tussen het feesten door genieten van burgers tot sushi. Een en al genieten.