Mooie Kate Beckinsale te zien in JOLT

Er zijn weinig actrices zó knap als Kate Beckinsale. Ze speelde onder andere in de Underworld films en had rollen in The Only Living Boy in New York, The Aviator, de Helsing films en Contraband. Een blik op het repertoire dat ze aan films heeft opgebouwd leert ons dat de actrice niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken voor een goeie actiefilm. Ook voor JOLT doet ze dat. Kate Beckinsale speelt een vrouw met een behoorlijk heftig agressieprobleem. Dat weet ze goed onder controle te houden, totdat een moord ervoor zorgt dat ze niet meer te stoppen is.

JOLT

Agressie komt eruit na moordaanslag

Kate Beckinsale speelt een bouncer die speciale trainingen volgt om haar extreme agressie en korte lontje te beheersen. Daar gebruikt ze een speciaal vest voor dat haar schokken geeft als ze haar woede niet onder controle kan houden. Een nogal heftige manier, maar hij werkt voor haar. Dan wordt haar eerste, grote liefde echter vermoord. De moord zorgt ervoor dat haar woede niet meer te stoppen is. Terwijl ze in haar eentje besluit om wraak te nemen op de verantwoordelijken, wordt ze zelf ook opgejaagd door het politiedepartement. JOLT wordt zo een actiefilm waarin de actrice niet onder doet voor de grootste krachtpatsers uit de filmwereld.

Bekende cast voor JOLT

Naast de actrice spelen er nog meer bekende gezichten in JOLT. Zo kun je David Bradley kennen uit Game of Thrones en Harry Potter. Stanley Tucci speelde natuurlijk in de Hunger Games films en ook Laverne Cox en Bobby Cannavelle zijn bekend. Regisseur Tanya Wexler regisseerde de film. JOLT staat gepland voor een release op 23 juli. De film zal nog niet met een Netflix abonnement te zien zijn, maar met een Amazon Prime Video-account kun je wel naar Kate Beckinsale ‘s femme fatale kijken.