Zelfs modellen willen op dating apps

Dating apps worden tegenwoordig ontzettend veel gebruikt over de hele wereld. Of je nou op zoek bent naar de ware liefde of gewoon een scharrel van korte duur, meld je aan en binnen no time vind je jouw match.

Het is vanzelfsprekend dat je kan worden afgewezen door de gebruikers van een datingsite omdat er geen match is, maar wist je dat dit blijkbaar ook kan door de dating app zelf?

Tahlia Paris

Het 24-jarige model Tahlia Paris, die je zou kunnen kennen uit de PLAYBOY of van Instagram, werd geweigerd door de datingsite Bumble.

Wie is Tahlia Paris?

Het 24-jarige PLAYBOY model is geboren op 12 oktober 1996 in Santa Barbara, Californië. Deze Amerikaanse beweert dus te zijn afgewezen door Bumble, omdat ze volgens de datingsite iets te pikante foto’s had gedeeld. Het model stond met een mond vol tanden toen ze erachter kwam dat de site haar had geblokkeerd, na het bewerken van haar profiel.

Blond Instagram Model

Volgens Tahlia was ze nog geen paar uur in de app, totdat plotseling al haar foto’s werden verwijderd. Bumble stond maar één foto toe. Tahlia is het niet eens met de actie van de datingsite omdat de geplaatste foto’s naar haar zeggen heel ‘basic’ waren. De ene was een selfie van het model en de ander een foto die een vriend van haar op het strand had gemaakt. Volgens het Tahlia had ze het erg net en datingsite waardig gehouden.

Het 24-jarige model wilde dat jongens niet bij haar profiel zouden stoppen, omdat ze een professioneel model zou zijn. Tahlia wilde een andere kant van zichzelf laten zien, om een date te vinden die bij haar zou passen.

Het model houdt vol dat ze met geen van haar foto’s de richtlijnen heeft geschonden en dat de echte reden achter het verbannen haar “hete uiterlijk” was.

Nou, oordeel zelf maar aan de foto’s hieronder:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tahlia Paris (@tahliaparis)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tahlia Paris (@tahliaparis)